Nybyggspesialiserte meglere

Sammen med utbygger skaper vi relevant verdi for de aktuelle kjøperne.

BN Bolig stiller strenge krav til kompetansen hos megler som selger nybygg. Å selge boliger under oppføring krever spesialkompetanse. Dette er grunnen til at vi har faste rutiner for kvalitetssikring av boligprosjekter før salgsstart. Men et utviklingsprosjekt betyr også mer enn bare boligene; Det er her nye mennesker skal utvikle seg og skape nye historier sammen med andre.

Vi har spesialisert oss på å hjelpe til med å realisere drømmen både for utbygger og kjøper. For oss handler det om å forstå livssituasjonen til menneskene som ønsker å kjøpe seg nybolig. Sammen med utbygger vil vi legge opp et profesjonelt og relevant løp for å nå de potensielle kjøpere.

Fra tidlig fase til siste bolig er solgt

Vårt kompetansesenter for nybygg er bransjeledende i nybyggfaget. Vi kvalitetssikrer og tilrettelegger salgsprosessen fra signering til oppgjør og dette er en av våre suksessfaktorer for at utbygger skal føle seg trygg på en solid prosess med boligprosjektet fra A-Å

Hva er gjennomsnittspris på nybygg i området? Hvilke boligtyper er det etterspørsel etter? Hvordan sørge for en planløsning som er slik markedet ønsker? Hvilken målgruppe vil være interessert i prosjektet? Hvilke aktiviteter kan vi gjennomføre for å få salg av boliger?

Bord med plantegninger, linjal, blyanter, passer og linjal

Dersom vi skal klare å nå de riktige menneskene og få de til å tro på historien vi formidler er det viktig at vi vet hvem kjøperen er, hvordan livssituasjonen deres vil se ut og hvordan de sammen vil skape nye historier for oss.

Vi bruker analyser som styringsverktøy hvor vi får god innsikt til å forstå og gjennomføre målrettet strategiarbeid og planlegging for gjennomføring av slike prosjekt. Skal vi som selger lykkes må vi fokusere på kvalitet gjennomgående slik at kjøpere forstår hvorfor dette vil bli et godt sted å bo for de.

Teamet vårt har spisskompetanse på hvordan man profilerer og markedsfører nybygg. Gjennom innsikter skaper vi historien vi går ut i markedet med samt grafiske profiler, nettportaler, trykksaker, filmer og aktivitetsplaner med budsjettering.

Når vi raskt må tilpasse oss kundepågang og høy aktivitet i ditt boligprosjekt, er det viktig for oss at vi har meglere, saksbehandlere, fagteam og oppgjørsmedarbeidere som utelukkende jobber med nybygg. I tillegg vil du som utbygger sette pris på at vi er en meget tilpasningsdyktig organisasjon.

Ta en titt på hvilke nyboligprosjekter vi har for salg

 

Har du spørsmål om nybygg?

Fyll ut skjema, og vi tar kontakt med deg

 

 

 

Vi deler ikke dine personopplysninger med uvedkommende. Se vår personvernerklæring for mer informasjon om vår behandling av dine personopplysninger.