Salgsoppgave
Registerbetegnelse
Gårdsnummer: 45
Bruksnummer: 101
Seksjonsnummer: 1
Festenummer: 0
Kommunenummer: 0628 - HURUM
Felleskostnader / Felleskostnader inkluderer
Kr 1610 pr. mnd.
Felleskostnader inkluderer Felles bygningsforsikring, forretningsførsel, utvendig vedlikehold, snøbrøyting m.m. Felleskostnadene faktureres en gang per kvartal. Beløpet er opplyst av forretningsfører, og avhenger av de avtaler som sameiet til enhver tid har inngått. I tillegg kommer Internett og tv fra GET. Kommunale avgifter (RFD kr. 2 682,- og vann/avløp fast del kr. 1 777,-) Totalt kr. 4 459,- pr år.
Forretningsfører
Gro Larsen
Det forutsettes at interessenter/kjøpere setter seg nøye inn i forretningsførers informasjon om sameiet/borettslaget før bud inngis. Vedtekter og husordensregler kan f.eks. inneholde bestemmelser om vedlikehold av fellesareal, dugnader og dyrehold. Opplysninger om boligselskapets budsjett og regnskap er tilgjengelig hos megler, på oppdragets hjemmeside og/eller vedlagt salgsoppgaven hvis de finnes.
Areal
BRA/P-rom: 55 m2/55 m2

Arealene er oppgitt av takstmannen på grunnlag av takstbransjens rettledning for arealmåling, senest revidert 2015. Av rettledningen fremgår det at også areal (unntatt boder) som ligger utenom selve bruksenheten skal inngå i BRA, og noen ganger også i P-Rom. Dette kan være beboelsesrom som ligger i kjeller, loftsrom, innglassede terrasser og garasjeplasser som f.eks. i følge seksjonering tilhører boenheten. Dette avviker fra veilederen til NS3940 fra 2012 og kan bety at areal inngår i oppgitt areal selv om eierrettigheten ikke er dokumentert. Hva som defineres som primærrom (P-ROM) eller sekundærrom (S-ROM) tar utgangspunkt i hvordan rommet er i bruk når eiendommen selges, selv om enkelte rom ikke er byggemeldt og godkjent til dagens bruk.
Antall soverom
1.
Se for øvrig informasjon under punktet «Areal», og eventuell kommentar under «Innhold» feltet.
Eierform
Eierseksjon
Boligtype
Leilighet
Etasje
1
Parkering
Parkering for en bil i felles garasjerekke. følger leiligheten. Ellers parkering etter de gjeldende bestemmelser.
Eiendom
Tomteareal er 1 836 m2 eiet tomt.
Byggeår
2002
Innhold
Eiendomsmegler Thomas Hjorth Olsen og BN Bolig ønsker velkommen til Tangen 6 D på Filtvet i Hurum. Hurum blir en del av nye Asker fra januar 2020. Kort vei til idylliske badestrender og svaberg. Gode turmuligheter sommer som vinter. En kort kjøretur til handelssentrum på Tofte eller Sætre med de fleste butikker og servicetilbud. I kort gåavstand fra boligen finner du den lokale dagligvarebutikken Joker, med Post i buikk. Rett i nærheten finner du og populære Villa Malla hvor du på fine dager kan spise og drikke med sand mellom tærne. Flere barnehager dekker området, og det er kort vei til barne- og ungdomsskole. 2-roms selveierleilighet med terrasse og garasje. Leiligheten ligger fint til i et hyggelig bomliljø med eget inngangsparti. Videre inneholder leiligheten: Entré med plass for garderobeløsning. Stue med åpen kjøkkenløsning og utgang til solrik og hyggelig markterrasse på 16 kvm. som grenser mot sameiets grøntareal. Soverom med garderobeskap. Bad med dusj, servantinnredning, wc og opplegg til vaskemaskin. Ved inngangspartiet er det en liten terrasse og en utvendig bod med god lagringsplass. Det følger garasje for en bil i felles garasjerekke. Dette er en leilighet som bør oppleves - Velkommen til ditt nye hjem.
Standard
Kjøkken: Malt profilert kjøkkeninnredning fra Sigdal med laminat benkeplate. Bad: Bad med wc, servant, dusjhjørne, og uttak til vaskemaskin. Gulv: Parkett og fliser. Vegger: Gipsplater og malte plater. Himling: Malte plater.
Hvitevarer følger ikke ved salg.
Adkomst
Fra Oslo og Drammen følg skilting mot Røyken, følg motorveien mot Hurum/Drøbak, deretter skilting mot Filtvet/Tofte. Kommer du fra Sætre via Storsand følger du Storsandveien til den går over i Bjørnstadveien. Følg denne til du får Nordstrandveien på venstre side. Videre tar du til høyre inn i Tangen. Kommer du fra Tofte Følger du Filtvetveien til du får Nordstrandveien på din høyre side. Videre tar du til høyre inn i Tangen. Det vil bli godt skiltet med BN Bolig sine visningsskilt til fellesvisningene. For ytterligere informasjon se kart eller sjekk: www.ruter.no for oversikt over kollektivtransport.
Byggemåte
Det opprinnelige bygget ble oppført i 1967. Dette ble renovert og bygget om i 2002-2003 og fikk da en ekstra etasje. Alle utvendige flater er tilleggsisolert, panelert og beiset. Bygget består av 9 enheter (4 leiligheter i 1.etasje, 2 i 2.etasje og 3 i 3.etasje). Felles garasjeanlegg oppført i ca 2004. Antatt fundamentert med støpt grunnmur/såle på fast grunn. Yttervegger over grunnmur av rammekonstruksjon av stål og betong med utfyllende bindingsverk, utvendig liggende kledning. Tretak, tekket med takstein. Yttertaket er ikke inspisert/besiktiget. Dette i følge takstmann. For mer informasjon se tilstandsrapport for bolig utført av Thomas A. Haugan. Dagens bruk er i samsvar med opprinnelige byggetegninger.
Nyttig informasjon ved kjøp av brukt bolig
Når du kjøper brukt bolig er det viktig å ha riktige forventninger og du må ikke tro den er som en «ny» bolig. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Åpenbare og synlige feil og mangler behøver ikke være beskrevet i salgsoppgaven eller i vedleggene. Vi anbefaler at eiendommen besiktiges og oppfordrer interessentene til å sette seg grundig inn i opplysningene som gis i salgsdokumentene, slik at negative overraskelser unngås. Forhold som kunne vært oppdaget på visning, er normalt ikke en mangel. Du må ha som utgangspunkt at bruksslitasje, aldersforringelse, værpåkjenninger med videre forverrer tilstanden gradvis. Husk at alle bygningsdeler og tekniske installasjoner har begrenset levetid. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig avvik relativt strengt, det vil si at noen negative overraskelser må forventes og aksepteres. Det kan foreligge en mangel dersom selger har holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger, og dette har innvirket på avtalen. Dersom du oppdager forhold du mener er vesentlige og som kan være en mangel, stiller avhendingsloven krav om at du reklamerer snarlig og «innen rimelig tid» overfor boligselgerforsikringsselskapet/selger. Vi anbefaler at du reklamerer umiddelbart og senest innen 2 måneder etter at du oppdaget eller burde oppdaget mangelen. Ta kontakt med megler, eventuelt Protector Forsikring/HELP forsikring der det er tegnet boligselger-/boligkjøperforsikring, straks du oppdager forhold du mener kan være en mangel.
Brukstillatelse
Det foreligger ferdigattest som omhandler Tangen 6, bestående av 9 boenheter datert 15.02.2002.
Oppvarming
Gulvvarme på bad. Elektrisk oppvarming.
Regulering
Eiendommen ligger i et området regulert til bolig. Kopi av diverse kart og reguleringsbestemmelser er enten vedlagt eller kan fås ved henvendelse til megler. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse. Eiendommen grenser inntil området som omfattes av kommuneplanens bestemmelser pkt. 7.3 – bevaring av kulturmiljø
Vei, vann og avløp
Eiendommen er tilknyttet offentlig vei, vann og avløp via private stikkanlegg.
Skattemessig formuesverdi
Kr 536 990 for 2017
Sekundær formuesverdi: kr 1 933 164
Visning
Eiendommen har visning som annonsert på Internett, blant annet finn.no, eller ved at interesserte kjøpere gjør en nærmere avtale med megler
Meglers rett til å stanse gjennomføring av en handel
I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering (Hvitvaskingsloven) er megler pliktig å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper (budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføres kan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder ikke foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere "mistenkelige transaksjoner" til Økokrim. Med "mistenkelig transaksjon" menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldende mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven
Budgivning
Eiendomsmeglere kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn kl 12:00 første virkedag etter siste annonserte visning hvor selger er forbruker, jfr. informasjon om budgivning. Alle bud og budforhøyelser med eventuelle forbehold, opplysning om finansiering og overtakelse skal sendes skriftlig til megler. Megler kan ikke formidle muntlige bud verken til selger, budgivere eller andre som er interessert i eiendommen. Skal du legge inn bud må du samtidig legitimere deg med kopi av legitimasjon og underskrift. Megler skal sende skriftlig varsel om bud og budforhøyelser til budgiver, selger og interessenter. Når et bud aksepteres skal det sendes skriftlig beskjed om det til både budgiver og selger. For å legge inn bud kan du benytte budskjema, elektronisk budgivning, skannet budskjema sendt på mail, eller annen godkjent skriftlig kommunikasjonsform. Ta en prat med megler om hvordan du legger inn bud. Megler tar ikke noe ansvar for forsinkelser på el- eller telenettet. Det forekommer at fristene for å akseptere bud blir kortere etter hvert som det kommer inn nye bud. Det er budgiver som setter fristen for når et bud må være akseptert og denne fristen er absolutt. Det betyr at dersom selger velger å akseptere budet, må kjøper få beskjed om at budet er akseptert innen utløpet av akseptfristen. Dersom du utsetter å legge inn bud til tett opp mot en annen budgivers akseptfrist er det en reell fare for at eiendommen kan bli solgt før ditt bud kommer frem til megler eller at bud allerede er akseptert. Husk å ringe megler etter at du har sendt et bud eller budforhøyelse, for å forsikre deg om at budet er mottatt av megler og kan formidles til selger og andre interesserte.
Overtakelse
Etter nærmere avtale med selger.
Heftelser

Seksjonering
SNR: 1 Formål: Bolig Sameiebrøk: 61 / 715
Tinglyst dato 01.05.2002

Erklæring/avtale
Denne seksjon har tilleggsdel - bygning. GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE
Tinglyst dato 01.05.2002

Andre rettigheter og forpliktelser
Dersom eiendommen er skilt ut fra en annen (såkalt hovedbøl) er det mulig at det er tinglyst rettigheter eller forpliktelser knyttet til eiendommen i form av erklæringer og/eller avtaler (såkalte servitutter) som ikke fremgår av grunnboken for denne eiendommen.
Andre relevante opplysninger
-Sameiet består av 9 seksjoner. -Det er varslet 2 % økning av driftsutgifter i 2020. -Sameiet har ingen felles registrerte lån. Følgende elementer har fått TG2: -Kjøkkeninnredning. -Overflater på innvendige gulv. -Overflater på innvendige vegger. -VVS-installasjoner, generelt.
Boligsalgsrapport / Takst / Våtromstest
Taksten er avholdt den 28.08.2019 av takstmann Thomas A. Haugan

Takstmanns konklusjon:
Leiligheten har standard i fra 2002/2003. Generell bruksslitasje på overflater og innredninger.
Boligselgerforsikring
Selger har tegnet eierskifteforsikring i Protector Forsikring ASA, som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Forsikringen gjelder fra budaksept. Er det mer enn 12 måneder til overtakelse, så gjelder forsikringen først fra overtakelse. Forsikringen dekker ansvar begrenset til eiendommens salgssum, dog oppad begrenset til 10.000.000,- kroner. Forsikringen løper i perioden kjøper kan reklamere, dog maksimalt 5 år fra overtakelse av eiendommen. Det kan tegnes eierskifteforsikring på kombinasjonseiendommer, men forsikringen dekker kun boligdelen. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring, som er vedlagt salgsoppgaven, samt sette seg inn i fullstendige vilkår for eierskifteforsikring som kan hentes på www.protectorforsikring.no. Av vilkårene fremgår unntak i forsikringsdekningen, f.eks. ved nye forhold som inntreffer mellom aksept og overtakelse. Garantier/lovnader der selger har påtatt seg ansvar for egenskaper ved eiendommen eller dokumentasjon av slike, dekkes ikke. Videre dekkes ikke krav knyttet til murer/støttemurer/murverk inkl. eventuelle følgeskader. For diverse skadedyrsmangler, så dekkes eventuelt kun selve utbedringskostnaden. Forsikringen dekker heller ikke bistand knyttet til krav fra selger på kjøpesum/kjøpers tilbakehold inkl. forfølgelse/saksomkostninger med dette. I noen tilfeller er det heller ikke dekning der selger har opptrådt forsettlig eller grovt uaktsomt. Ihht. lov og rettspraksis må det reklameres ""innen rimelig tid"". Det anbefales å reklamere umiddelbart/snarest mulig og senest innen 2 mndr. fra forholdet ble/burde vært oppdaget. Dersom kjøper utbedrer mangelskrav på egen hånd, kan dette medføre at reklamasjonsretten tapes.
Avtalebetingelser

Salgsoppgaven er basert på de opplysningene selger har gitt til takstmann og megler, samt opplysninger innhentet fra kommunen, Statens kartverk og andre tilgjengelige kilder. Eiendommen selges i den stand og stilling som den er i ved besiktigelsen jfr. Lov om avhending av fast eigedom (avhendingslova) § 3-9. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre av bestemmelsene i lovens kapittel 3 enn de som er ufravikelige ved forbrukerkjøp iht. lovens § 1-2(2). Selgers ansvar etter avhendingslova blir med dette redusert for eventuelt mindre vesentlige skjulte feil og mangler. Ved salg til profesjonelle kjøpere gjelder ikke Avhendingslovens kapittel 3 med unntak av § 3-7 og 3-8.

Har kjøperen før avtalen ble inngått undersøkt eiendommen eller uten rimelig grunn latt være å følge en oppfordring fra selger/ megler om å undersøke eiendommen, kan kjøperen etter avhendingsloven ikke gjøre gjeldende som mangel, noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dette betyr at kjøper ikke kan reklamere på forhold som han kunne ha oppdaget dersom kjøper hadde besiktiget eiendommen før bindende avtale ble inngått. En forutsetning for salget er at skjøtet for eiendommen tinglyses på kjøper. Kjøper aksepterer at meglerforetaket kan offentliggjøre kjøpesum i egen markedsføring. Interessenter og kjøper må godta at selger og megler bruker elektronisk kommunikasjon i salgsprosessen.

Vedlegg
-Nabolagsprofil -Tilstandsrapport datert 28.08.2019. -Egenerklæring datert -Informasjon fra sameiet -Kommunal info -Seksjonering -Byggtegninger -Ferdigattest
Finansiering
Vi setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver. Kontakt din megler om dette.
Verdivurdering
Vi tilbyr verdivurdering av boligen din dersom du planlegger å selge. Verdivurdering er en beregning av eiendommens reelle markedsverdi, basert på solid erfaring og kunnskap om eiendomsmarkedet der du bor.
Oppdragsansvarlig

Megler: Thomas Hjorth Olsen Eiendomsmegler MNEF

Fasiliteter
  • Balkong / Terasse
  • Turterreng
  • Barnevennlig
  • Offentlig vann / kloakk
  • Rolig
Adgang til utleie
Det er kun en bruksenhet i boligen og den kan fritt leies ut.
Radon
Denne boligen har ingen utleie og er derfor ikke radonmålt.

Vedlegg

Det tas forbehold om avvik på denne nettsiden. Se salgsoppgaven for komplett informasjon.

Interessenter forutsettes å sette seg nøye inn i alle opplysninger som fremgår av salgsoppgaven med vedlegg før eventuelt bud inngis på eiendommen.


Trenger du boliglån?

I BN Bank får du boliglån med gode betingelser.

En verdivurdering gjør deg

Klar for boligdrømmen

Boligen du drømmer om kan bli lagt ut for salg i dag. En verdivurdering av din bolig er første steg mot å kjøpe den.

Fyll ut skjemaet, så blir du kontaktet av den megleren som kjenner ditt område best, for en gratis og uforpliktende verdivurdering.

 

 

 

 

Vi deler ikke dine personopplysninger med uvedkommende. Se vår personvernerklæring for mer informasjon om vår behandling av dine personopplysninger.