Salgsoppgave

Nærområdet

Flott enebolig beliggende i meget barnevennlige omgivelser på Torp Høymyr. Området er veletablert og populært og består av eneboliger, rekkehus og leiligheter. Boligen ligger usjenert, fritt og fredelig til på enden av eneboligfeltet grensende mot gangvei. Gode solforhold på eiendommen fra morgen til kveld og fjordutsikt fra balkong i 2. etasje. I tillegg er det gode tur og rekreasjonsmuligheter i området sommer som vinter med blant annet gangavstand til Sjøstrand Bad og flotte skiløyper i umiddelbar nærhet. Boligen sogner til Arnestad barneskole og Vollen ungdomsskole, og det går skolebuss fra feltet. Matebuss tar deg fra området til Vollen, hvor hurtigbåten til Akerbrygge går ifra. Fra Slemmestadveien går det ekspressbuss mot Oslo, som tar ca. 45 min. Buss fra Rustadgrenda går mot Heggedal stasjon og Asker. Asker sentrum er ca. 10 minutter kjøring unna og kan by på et bredt utvalg av forretninger og servicetilbud for mennesker i alle aldre. Rortunet handlesenter ligger ca. 5 minutter unna eiendommen med bil.

Trenger du boliglån?

I BN Bank får du boliglån med gode betingelser.

En verdivurdering gjør deg

Klar for boligdrømmen

Boligen du drømmer om kan bli lagt ut for salg i dag. En verdivurdering av din bolig er første steg mot å kjøpe den.

Fyll ut skjemaet, så blir du kontaktet av den megleren som kjenner ditt område best, for en gratis og uforpliktende verdivurdering.

 

 

 

 

Vi deler ikke dine personopplysninger med uvedkommende. Se vår personvernerklæring for mer informasjon om vår behandling av dine personopplysninger.