Salgsoppgave

Nærområdet

Grønnegata 23 ligger sentralt i Homansbyen med umiddelbar nærhet til "alt" Oslo har å by på. Området tilbyr en rekke servicefasiliteter i nærområdet. Her har du blant annet flere utsøkte kafeer, herunder Café Laundromat, Lille Asia, St. Lars og Park 29. Dagligvarehandelen kan enten gjøres på Coop Mega Bislett eller Kiwi Parkveien. Nærområdet byr på skoler for alle aldre innen gangavstand, inkludert Oslo Met (tidligere Høyskolen i Oslo & Akershus, HiOA) og Universitetet på Blindern (UiO). Norges største og lengste handlegate, Bogstadveien, ligger også innen gangavstand. Bogstadveien byr på over 300 butikker, og to ganger i året arrangeres det bilfrie markedsdager her. Da settes det opp boder i gaten, og butikkene har spesielle tilbud. Sidegatene rundt Bogstadveien byr også på en rekke restauranter, kafeer og butikker. Dersom sport og trening er av interesse finnes Bislett Stadion, SATS Bislett, EVO Oscarsgate og Frognerbadet i nærheten. Det finnes gode kollektivmuligheter med trikk og buss i umiddelbar nærhet. Trikk nr. 17 og 18 tar deg fra Dalsbergstien til St. Hanshaugen og sentrum. Det er ellers kort vei til Nationaltheatret og Majorstuen hvor du finner en rekke linjer via både T-bane, buss, flytog, tog og trikk.

Trenger du boliglån?

I BN Bank får du boliglån med gode betingelser.

En verdivurdering gjør deg

Klar for boligdrømmen

Boligen du drømmer om kan bli lagt ut for salg i dag. En verdivurdering av din bolig er første steg mot å kjøpe den.

Fyll ut skjemaet, så blir du kontaktet av den megleren som kjenner ditt område best, for en gratis og uforpliktende verdivurdering.

 

 

 

 

Vi deler ikke dine personopplysninger med uvedkommende. Se vår personvernerklæring for mer informasjon om vår behandling av dine personopplysninger.