Salgsoppgave

Nærområdet

Leiligheten har en flott beliggenhet i naturskjønne omgivelser, i et populært og veletablert boligområde på Hellerud. Leiligheten har en en fin intern beliggenhet i sameiet, med balkong ut mot grøntområde. Eiendommen har nærhet til skoler, barnehager, offentlig kommunikasjon og gode servicetilbud. Du finner Tveita senter i gangavstand fra boligen. Tveita senter har et rikt utvalg av foretinger og servicetilbud. Med over 70 butikker finner man blant annet flere mat- og klesbutikker, vinmonopol, frisør, bank, apotek. Området byr på flotte tur og rekreasjonsmuligheter med Østmarka rett ved, sommer som vinter. Her finner man turstier, bade og fiske muligheter, og på vinteren er det skiløyper. Det er flere skoler og barnehager innenfor en radius på 1.5 km med Tveita skole og Hellerud barnehage som de nærmeste alternativene. Fra boligen er det en kort vei til Tveita T-Bane hvor linje 2 har hyppige avganger, og som tar deg med til sentrum av Oslo på ca. 15 minutter. Det er også gode bussforbindelser, buss nr. 58 Nydalen og 69 Lutvann går like ved blokken.

Trenger du boliglån?

I BN Bank får du boliglån med gode betingelser.

En verdivurdering gjør deg

Klar for boligdrømmen

Boligen du drømmer om kan bli lagt ut for salg i dag. En verdivurdering av din bolig er første steg mot å kjøpe den.

Fyll ut skjemaet, så blir du kontaktet av den megleren som kjenner ditt område best, for en gratis og uforpliktende verdivurdering.

 

 

 

 

Vi deler ikke dine personopplysninger med uvedkommende. Se vår personvernerklæring for mer informasjon om vår behandling av dine personopplysninger.