Salgsoppgave

Nærområdet

Leiligheten ligger sentralt til i Slemmestad som blir en del av nye Asker, og som videre er et område i vekst og utvikling. Gamle Rortunet kjøpesenter er revet, og ytt kjøpesenter skal stå klart om ca. 2,5 år. Slemmestad ungdomsskole med tilhørende idrettsarena med blant annet kunstgressbane og idrettshall ligger rett på oversiden av Rortunet. Barneskole 300 meter fra leiligheten. Småbåthavn i gamle Slemmestad sentrum. Sekkefabrikken kulrturhus innbyr til forskjellige kulturelle opplevelser. Slemmestad har en aktiv idrettsforening – SIF- med forskjellige fritidstilbud til både barn og voksne. Hurtigbåt fra Slemmestad til Aker brygge tar ca. 30 min. Bussforbindelse til både Drammen og Oslo i kort gåavstand fra leiligheten.

Trenger du boliglån?

I BN Bank får du boliglån med gode betingelser.

En verdivurdering gjør deg

Klar for boligdrømmen

Boligen du drømmer om kan bli lagt ut for salg i dag. En verdivurdering av din bolig er første steg mot å kjøpe den.

Fyll ut skjemaet, så blir du kontaktet av den megleren som kjenner ditt område best, for en gratis og uforpliktende verdivurdering.

 

 

 

Vi deler ikke dine personopplysninger med uvedkommende. Se vår personvernerklæring for mer informasjon om vår behandling av dine personopplysninger.