Salgsoppgave

Nærområdet

Eiendommen ligger i et rolig, attraktivt og barnevennlig område i Heggedal i Asker kommune. Området har nærhet til skoler, barnehager, offentlig kommunikasjon og gode servicetilbud. Samfunnet er i vekst og Heggedal er et satsingsområde i kommunen. I Heggedal er det blant annet flere butikker, kunstfagskole, restauranter og et stort idrettslag med mange medlemmer. Gjellum idrettsanlegg har eget klubbhus ved barneskolen, samt kunstgressbane, ballbinge og grusbane. Ved ungdomsskolen ligger Heggedal idrettshall. Ca 20 min gangavstand fra boligen finner du Gjellum badestrand, samt populær sandvolleyball bane, nyere Tuftepark (treningspark) og nyere Trans'matorn sykkelpark som gir barn og unge en arena til både lek og læring på sykkel innenfor trygge rammer. Sykkelparken gir økt kunnskap om trafikksikkerhet for de unge i Heggedal med trafikklys og skilting oppsatt i parken. For de litt eldre er det også hoppbakke og snowboard rails og mulighet for langrennsrunde og aking på vinteren. For ytterligere rekreasjonsmuligheter byr Kjekstadmarka og Dikemark på fine turområder med preparerte skiløyper vinterstid. Gjellumvannet har gode bade- og fiskemuligheter, og ligger i gangavstand fra boligen. I 2019 er det vedtatt sammenslåing av kommunene Asker, Røyken og Hurum til en ny storkommune. Kommunens nye navn blir Asker, og i Asker blir også kommunesenteret liggende. Sammenslåingen vil føre til en bedre rustet kommune både når det gjelder tjenestetilbud, oppvekstvilkår og lokalsamfunn. Asker er i dag ca. 10 kjøretur fra eiendommen. Her har man tilgang til alt av servicetilbud som bank, vinmonopol, apotek, lege og tannlege m.m. Trekanten Senter med sine 70 butikker og i sentrum er det et blomstrende miljø med mange nye og spennende spesialbutikker, kafeer og restauranter. Meget god kommunikasjon mot Oslo og Drammen med tog eller buss fra Asker stasjon, som er et knutepunkt for offentlig kommunikasjon.

Trenger du boliglån?

I BN Bank får du boliglån med gode betingelser.

En verdivurdering gjør deg

Klar for boligdrømmen

Boligen du drømmer om kan bli lagt ut for salg i dag. En verdivurdering av din bolig er første steg mot å kjøpe den.

Fyll ut skjemaet, så blir du kontaktet av den megleren som kjenner ditt område best, for en gratis og uforpliktende verdivurdering.

 

 

 

Vi deler ikke dine personopplysninger med uvedkommende. Se vår personvernerklæring for mer informasjon om vår behandling av dine personopplysninger.