Salgsoppgave

Nærområdet

Eiendommen ligger i en fint og rolig boligområde på Høyenhall. Området er godt dekket av skoler, barnehager, dagligvarer og servicetilbud. Området byr på fine turmuligheter for den aktive. Østensjøvannet befinner seg en spasertur unna. Ønsker du deg en lenger tur ligger nøklevann en kort busstur unna. Her er det gode turmuligheter både sommer og vinter. Kort fra leiligheten finner du Bryn senter med godt utvalg av butikker. Manglerud senter finner du også en kort vei fra leiligheten, senteret byr på bl.a vinmonopol, serveringssteder, klesbutikker og treningssenter. Du finner flere matbutikker i nærområdet. Det er godt med kollektivtransport i området. Like ved finner du Høyenhall T-bane stasjon, her går T- banens linjer 1 og 4, som tar deg med inn til sentrum av Oslo på ca. 12 minutter.

Trenger du boliglån?

I BN Bank får du boliglån med gode betingelser.

En verdivurdering gjør deg

Klar for boligdrømmen

Boligen du drømmer om kan bli lagt ut for salg i dag. En verdivurdering av din bolig er første steg mot å kjøpe den.

Fyll ut skjemaet, så blir du kontaktet av den megleren som kjenner ditt område best, for en gratis og uforpliktende verdivurdering.

 

 

 

 

Vi deler ikke dine personopplysninger med uvedkommende. Se vår personvernerklæring for mer informasjon om vår behandling av dine personopplysninger.