Salgsoppgave

Nærområdet

Boligen har en god beliggenhet på Vestli, i et rolig og barnevennlig område, med lekeapparat og huskestativ på tomten. Fra boligen er det kort vei til blant annet Vestli skole (barneskole), Tokerud skole (ungdomsskole) og Stovner Vidergående skole. Få minutter å gå til Vestlitorget hvor man finner T-bane, apotek og dagligvarebutikk mm. Stovner Senter finner man en kort spasertur fra leiligheten, her finnes det et godt utvalg av servicefasiliteter. Boligen ligger med utgang rett ut til marka med flotte tur- og friluftsomrader. Dette gir mange tur- og rekreasjonsmuligheter, sommer som vinter. Her kan du gå fine turer innover og ha Liastua med balanseløype og akebakker som turmål. Området har flere treningssentre i tillegg til klatreparken ved Oslo klatrepark. I området ligger også flere lekeplasser, idrettshall, fotballbaner, tennisbaner og golfbanen ved Rommen. T-banen med linje 4 via Storo og 5 via Tøyen tar deg inn til sentrum, med avganger hvert kvarter og en reisetid på rundt en halvtime. I tillegg til T-banen er det gode bussforbindelser til Jernbanetorget fra Skillebekk i Trondheimsveien og fra Stovner tar linje 64 og 65 deg til Furuset, samt 67 deg til Galgeberg. Med egen bil tar du deg enkelt ut på bade riksvei 4 og Østre Aker vei til E6.

Trenger du boliglån?

I BN Bank får du boliglån med gode betingelser.

En verdivurdering gjør deg

Klar for boligdrømmen

Boligen du drømmer om kan bli lagt ut for salg i dag. En verdivurdering av din bolig er første steg mot å kjøpe den.

Fyll ut skjemaet, så blir du kontaktet av den megleren som kjenner ditt område best, for en gratis og uforpliktende verdivurdering.

 

 

 

 

Vi deler ikke dine personopplysninger med uvedkommende. Se vår personvernerklæring for mer informasjon om vår behandling av dine personopplysninger.