Salgsoppgave

Nærområdet

Leiligheten har en attraktiv og sentral beliggenhet på Ila, rett ved Alexander Kiellands plass. Her bor du med alle fasiliteter du trenger innenfor gangavstand. Kiellands hus ligger kun en kort spasertur unna. Her finner du blant annet Apotek 1, Vinmonopol, bokhandel, dagligvarehandel, kaffebar og frisør for å nevne noe. Fra leiligheten er det kort vei til Ringnes Park med Elixia, Ringen kino, Ilaparken og Meny som også har en søndagsåpen butikk. Grünerløkka med yrende folkeliv er heller ikke langt unna. St. Hanshaugen med Java kaffebar, Kaffebrenneriet, Baker Hansen og Pascal ligger i gangavstand fra leiligheten. Ønsker du noe godt å drikke eller spise, kan nærområdet by på en rekke spennende kaféer og restauranter. Her kan blant annet Åpent bakeri som er kjent for sine gode pizzaer (Tranen), Gutta fra Calcutta, Colonel Mustard, Tre Stuer og Bar og Pauls Boutique trekkes frem som utsøkte alternativer. Mathallen med sine spennende matopplevelser ligger i gangavstand fra leiligheten og er virkelig verdt besøket.

Trenger du boliglån?

I BN Bank får du boliglån med gode betingelser.

En verdivurdering gjør deg

Klar for boligdrømmen

Boligen du drømmer om kan bli lagt ut for salg i dag. En verdivurdering av din bolig er første steg mot å kjøpe den.

Fyll ut skjemaet, så blir du kontaktet av den megleren som kjenner ditt område best, for en gratis og uforpliktende verdivurdering.

 

 

 

 

Vi deler ikke dine personopplysninger med uvedkommende. Se vår personvernerklæring for mer informasjon om vår behandling av dine personopplysninger.