Salgsoppgave

Nærområdet

Leiligheten har en sentral og tilbaketrukket beliggenhet på Sjølyst, et spennende område med tur- og rekreasjonsmuligheter, bredt utvalg av servicefasiliteter og offentlig kommunikasjon like utenfor døren. Fra leiligheten er det gåavstand til Bygdøy med fine badestrender, sykkel- og turstier gjennom kulturlandskapet og kjente muséer. Det er også muligheter for flotte turer langs Frognerkilen i retning mot Aker Brygge eller motsatt vei, forbi Bestumkilen og hele veien ut til Fornebulandet. Frognerparken er et historisk alternativ som blant sine mange severdigheter inneholder skulpturanlegget Vigelandsparken. Med en meget sentral og attraktiv beliggenhet på Sjølyst, byr boligen med umiddelbar nærhet til et stort utvalg av det du måtte trenge like utenfor døren. Med over 50 butikker, en rekke dagligvarebutikker, kaffebarer, restauranter, treningssentre, apotek og postkontor er utvalget stort. Maschmanns matmarked, Peppes Pizza, Starbucks og Vinmonopol er eksempler på velkjente steder som lokker mange besøkende. God offentlig kommunikasjon i nærområdet med buss fra Bygdøy Allé, trikk fra Frognerveien og tog fra Skøyen stasjon. Buss nummer 20 (Skøyen - Galgeberg), 30 (Bygdøy/Huk-Nydalen) og 31 (Snarøya - Tonsenhagen). Gode bussforbindelser på nattestid også med buss N30. Trikk nummer 12 (Majorstuen - Kjelsås gjennom byen) går rett i nærheten med blant annet stoppesteder som Skøyen, Solli Plass, Nationaltheatret, Jernbanetorget, Grünerløkka og Storo. Toget tar deg til Nationaltheatret på 4 min, Oslo S på 6 min og Gardermoen på ca. 30 min.

Trenger du boliglån?

I BN Bank får du boliglån med gode betingelser.

En verdivurdering gjør deg

Klar for boligdrømmen

Boligen du drømmer om kan bli lagt ut for salg i dag. En verdivurdering av din bolig er første steg mot å kjøpe den.

Fyll ut skjemaet, så blir du kontaktet av den megleren som kjenner ditt område best, for en gratis og uforpliktende verdivurdering.

 

 

 

Vi deler ikke dine personopplysninger med uvedkommende. Se vår personvernerklæring for mer informasjon om vår behandling av dine personopplysninger.