Registerbetegnelse
Gårdsnummer: 28
Bruksnummer: 1059
Seksjonsnummer: 27
Festenummer: 0
Kommunenummer: 0301 - OSLO
Felleskostnader / Felleskostnader inkluderer
Kr 3950 pr. mnd.
Felleskostnader inkluderer Varmtvann, kabel-tv, garasjegebyr, renhold av fellesarealer, kommunale avgifter, felles forsikring, vaktmestertjenester, strøm til fellesarealer og kapitalkostnader fellesgjeld. Beløpet er opplyst av forretningsfører, og avhenger av de avtaler som sameiet til enhver tid har inngått. Leien kreves inn kvartalsvis.
Borettslagets fellesgjeld
kr 62 000 som utgjør Andelens fellesgjeld pr 01.05.2019
Forretningsfører
OBOS Eiendomsforvaltning AS
Det forutsettes at interessenter/kjøpere setter seg nøye inn i forretningsførers informasjon om sameiet/borettslaget før bud inngis. Vedtekter og husordensregler kan f.eks. inneholde bestemmelser om vedlikehold av fellesareal, dugnader og dyrehold. Opplysninger om boligselskapets budsjett og regnskap er tilgjengelig hos megler, på oppdragets hjemmeside og/eller vedlagt salgsoppgaven hvis de finnes.
Areal
BRA/P-rom: 106 m2/106 m2

Arealene er oppgitt av takstmannen på grunnlag av takstbransjens rettledning for arealmåling, senest revidert 2015. Av rettledningen fremgår det at også areal (unntatt boder) som ligger utenom selve bruksenheten skal inngå i BRA, og noen ganger også i P-Rom. Dette kan være beboelsesrom som ligger i kjeller, loftsrom, innglassede terrasser og garasjeplasser som f.eks. i følge seksjonering tilhører boenheten. Dette avviker fra veilederen til NS3940 fra 2012 og kan bety at areal inngår i oppgitt areal selv om eierrettigheten ikke er dokumentert. Hva som defineres som primærrom (P-ROM) eller sekundærrom (S-ROM) tar utgangspunkt i hvordan rommet er i bruk når eiendommen selges, selv om enkelte rom ikke er byggemeldt og godkjent til dagens bruk.
Antall soverom
2.
Se for øvrig informasjon under punktet «Areal», og eventuell kommentar under «Innhold» feltet.
Eierform
Eierseksjon
Boligtype
Leilighet
Etasje
1
Parkering
1 parkeringsplass (nr.23, tinglyst) i felles garasjeanlegg i byggets underetasje. Direkte trappeadkomst til parkeringen.
Antall parkeringsplasser: 1
Eiendom
Tomteareal er 14 211,6 m2 eiet tomt.
Byggeår
1983
Innhold
Leiligheten inneholder: - Entré - Stue med utgang til terrasse mot nordvest på ca. 14 kvm - Kjøkken med utgang til terrasse mot sørøst på ca. 22 kvm - 2 soverom - 2 bad/wc - Omkledningsrom/walk-in-closet I tillegg disponerer boligen: - 1 parkeringsplass i felles garasjeanlegg - 3 boder
Standard
Flott 3-roms leilighet med ettertraktet beliggenhet på Ullern. Leiligheten fremstår som attraktiv og har meget god standard. Den har gjennomgått vesentlige oppgraderinger/oppussing i 2016 og fremstår som lys og trivelig i et tidsriktig fargevalg. Entré: Lys og praktisk entré med gode oppbevaringsmuligheter i garderobeskap og innvendig bod. Kjøkken: Moderne og lekkert kjøkken fra 2016. Kjøkkeninnredningen har slette, folierte fronter på over- og underskap og moderne benkeplate av stein. Ellers er innredningen utstyrt med 1 1/2 oppvasskum, integrert komfyr, induksjonstopp og oppvaskmaskin fra ASKO med AquaSafe-system. Kjøleskap, fryseskap og vinskap er plassert i nisje. Terrasse I: Fra kjøkkenet er det utgang til stor terrasse på ca. 22 kvm vendt mot sørøst. Terrassen er utstyrt med strømuttak, levegg og hekk mot naboer. Direkte adkomst til grønt fellesareal. Stue: Romslig stue med god plass til sofa- og spisegruppe. Rommet har store vindusflater som slipper inn godt med naturlig lys, samt hyggelig ildsted. Terrasse II: Fra stuen er det utgang til nordvestvendt terrasse på ca. 14 kvm med tilknytning til utvendig bod på 2,5 kvm gulvareal . Terrassen er utstyrt med strøm og elektrisk markise. Gjestebad: Pent, flislagt bad oppusset i 2016. Rommet har vegghengt toalett. dusj i nisje med glassdører og servant i servantskap. Baderom oppusset i 2016. Fliser på vegg og gulv, malte plater i himling. Hovedbad: Innbydende bad oppusset i 2016. Rommet har badekar med glassvegg, vegghengt toalett, servant i servantskap og opplegg for vaskemaskin. Hovedsoverom: Stort soverom med god plass til dobbeltseng og nattbord. Rommet er i tilknytning til omkledningsrom/walk-in-closet med gode lagringsmuligheter i skyvedørsgarderobe. Gjesterom/barnerom: Et godt rom utstyrt med garderobeskap. Boder: I tillegg til utvendig bod på den ene terrassen disponerer boligen 2 ekstra boder på 1,4 kvm gulvareal og 2,3 kvm gulvareal. Innvendige overflater Gulv: Fliser i entré og på badene. For øvrig 2-stavs parkett. Gulvoverflatene er nye i 2016. Vegger: Fliser på badene. Ellers malte plater. Alle overflater er nye eller overflatebehandlet siden 2016. Himling: Malte plater med innfelte downlights. Nye overflater og/eller overflatebehandling i 2016.
Hvitevarene og brunevarer medfølger ikke i salget med mindre det tydelig fremgår av salgsoppgaven. Dette avviker fra bransjens tilbehørsliste. Dette gjelder: kjøle- fryse og vinskap, vaskemaskin og tørketrommel.
Adkomst
Det vil bli godt skiltet med BN Bolig visningsskilt til fellesvisningene.
Byggemåte
Fra tilstandsrapport: Bygningen generelt: Terrasseblokk over fire etasjer pluss garasjeanlegg i kjeller. Oppført i betong-, mur- og trekonstruksjoner etter byggeskikk ved byggeår. Merk at det gjaldt andre krav til bla. energieffektivitet, tetthet og luftutskiftning enn for nye bygg. Grunn og fundamenter: Fundamentert med støpte konstruksjoner til antatt faste, stabile masse. Frittbærende dekker/etasjeskillere: Etasjeskillere i betongkonstruksjoner. Yttervegger: Grunnmur og bærende konstruksjon i betong. Yttervegger delvis betong forblendet med teglstein samt utfyllende bindingsverk utvendig kledd med panel. Takkonstruksjon: Flatt tak antatt tekket med papp, folie el. Vinduer: 3-lags isoleringsglass i treramme datert 1982. Ett nyere 2-lags vindu i treramme fra 2012 på soverom. Ytterdører: Entrédør i slett, malt utførelse antatt fra byggeår. Det er montert kikkehull, sikkerhetslenke og sikkerhetslås. 2 stk. terrassedører med 3-lags isoleringsglass og sikkerhetslås datert 1982.
Nyttig informasjon ved kjøp av brukt bolig
Når du kjøper brukt bolig er det viktig å ha riktige forventninger og du må ikke tro den er som en «ny» bolig. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Åpenbare og synlige feil og mangler behøver ikke være beskrevet i salgsoppgaven eller i vedleggene. Vi anbefaler at eiendommen besiktiges og oppfordrer interessentene til å sette seg grundig inn i opplysningene som gis i salgsdokumentene, slik at negative overraskelser unngås. Forhold som kunne vært oppdaget på visning, er normalt ikke en mangel. Du må ha som utgangspunkt at bruksslitasje, aldersforringelse, værpåkjenninger med videre forverrer tilstanden gradvis. Husk at alle bygningsdeler og tekniske installasjoner har begrenset levetid. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig avvik relativt strengt, det vil si at noen negative overraskelser må forventes og aksepteres. Det kan foreligge en mangel dersom selger har holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger, og dette har innvirket på avtalen. Dersom du oppdager forhold du mener er vesentlige og som kan være en mangel, stiller avhendingsloven krav om at du reklamerer snarlig og «innen rimelig tid» overfor boligselgerforsikringsselskapet/selger. Vi anbefaler at du reklamerer umiddelbart og senest innen 2 måneder etter at du oppdaget eller burde oppdaget mangelen. Ta kontakt med megler, eventuelt Protector Forsikring/HELP forsikring der det er tegnet boligselger-/boligkjøperforsikring, straks du oppdager forhold du mener kan være en mangel.
Brukstillatelse
Det er utstedt ferdigattest den 19.03.1984. Byggegodkjente tegninger følger vedlagt. Disse er ikke i samsvar med dagens planløsning. Følgende justeringer fra originale tegninger er: - Dør mellom kjøkken/grovkjøkken og hovedbad er fjernet. - Hovedbadet er utvidet mot hovedsoverommet. - Det er satt opp en vegg mellom hovedbadet og hovedsoverommet. Dette rommet blir i dag brukt som omkledningsrom/walk-in-closet. - Veggen mellom kjøkken og soverom 2 er endret slik at skapåpningen på kjøkkensiden er redusert til 60cm bredde, og tilsvarende mer skapplass er nå på soveromssiden.
Oppvarming
Boligen har elektrisk oppvarming med panelovner og gulvvarme på baderom og i entré. I tillegg er det ildsted i stue.
Regulering
Eiendommen ligger i et området regulert til bolig. Kopi av diverse kart og reguleringsbestemmelser er enten vedlagt eller kan fås ved henvendelse til megler. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse.
Skattemessig formuesverdi
Kr 1 813 026 for 2017
Sekundær formuesverdi: kr 6 526 893,6
Andel felles formue
Kr 16 164 pr 12.12.2018
Visning
Eiendommen har visning som annonsert på Internett, blant annet bnbolig.no og finn.no, eller ved at interesserte kjøpere gjør en nærmere avtale med megler
Meglers rett til å stanse gjennomføring av en handel
I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering (Hvitvaskingsloven) er megler pliktig å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper (budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføres kan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder ikke foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere "mistenkelige transaksjoner" til Økokrim. Med "mistenkelig transaksjon" menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldende mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven
Budgivning
Eiendomsmeglere kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn kl 12:00 første virkedag etter siste annonserte visning hvor selger er forbruker, jfr. informasjon om budgivning. Alle bud og budforhøyelser med eventuelle forbehold, opplysning om finansiering og overtakelse skal sendes skriftlig til megler. Megler kan ikke formidle muntlige bud verken til selger, budgivere eller andre som er interessert i eiendommen. Skal du legge inn bud må du samtidig legitimere deg med kopi av legitimasjon og underskrift. Megler skal sende skriftlig varsel om bud og budforhøyelser til budgiver, selger og interessenter. Når et bud aksepteres skal det sendes skriftlig beskjed om det til både budgiver og selger. For å legge inn bud kan du benytte budskjema, elektronisk budgivning, skannet budskjema sendt på mail, eller annen godkjent skriftlig kommunikasjonsform. Ta en prat med megler om hvordan du legger inn bud. Megler tar ikke noe ansvar for forsinkelser på el- eller telenettet. Det forekommer at fristene for å akseptere bud blir kortere etter hvert som det kommer inn nye bud. Det er budgiver som setter fristen for når et bud må være akseptert og denne fristen er absolutt. Det betyr at dersom selger velger å akseptere budet, må kjøper få beskjed om at budet er akseptert innen utløpet av akseptfristen. Dersom du utsetter å legge inn bud til tett opp mot en annen budgivers akseptfrist er det en reell fare for at eiendommen kan bli solgt før ditt bud kommer frem til megler eller at bud allerede er akseptert. Husk å ringe megler etter at du har sendt et bud eller budforhøyelse, for å forsikre deg om at budet er mottatt av megler og kan formidles til selger og andre interesserte.
Overtakelse
Etter nærmere avtale med selger
Heftelser

Seksjonering
SNR: 27 Formål: Bolig Sameiebrøk: 1 / 76
Tinglyst dato 14.02.1983

Erklæring/avtale
RETT TIL GARASJEPLASS NR 23
Tinglyst dato 14.02.1983

Andre rettigheter og forpliktelser
Dersom eiendommen er skilt ut fra en annen (såkalt hovedbøl) er det mulig at det er tinglyst rettigheter eller forpliktelser knyttet til eiendommen i form av erklæringer og/eller avtaler (såkalte servitutter) som ikke fremgår av grunnboken for denne eiendommen.
Boligsalgsrapport / Takst / Våtromstest
Taksten er avholdt den 27.05.2019 av takstmann Andreas Høieggen.
Takstmanns konklusjon: Fra tilstandsrapporten: 3-roms gjennomgående selveierleilighet i 1.etasje. Vesentlig fornyet i 2016. Høy standard på overflater og fast innredning. Boligen har elektrisk oppvarming med panelovner samt gulvvarme på baderom og entré. Naturlig ventilasjon med tillegg av mekanisk avtrekk på baderom. Det henvises forøvrig til tilstandsrapportens enkelte poster med vurderinger og tilstandsgrader. Det anbefales å sette seg inn i styrets årsberetning, årsregnskap, vedtekter, etc. Dette kan inneholde relevant informasjon mht. felles bygningsmasse, økonomi etc.
Boligselgerforsikring
Selger har tegnet eierskifteforsikring i Protector Forsikring ASA, som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Forsikringen gjelder fra budaksept. Er det mer enn 12 måneder til overtakelse, så gjelder forsikringen først fra overtakelse. Forsikringen dekker ansvar begrenset til eiendommens salgssum, dog oppad begrenset til 10.000.000,- kroner. Forsikringen løper i perioden kjøper kan reklamere, dog maksimalt 5 år fra overtakelse av eiendommen. Det kan tegnes eierskifteforsikring på kombinasjonseiendommer, men forsikringen dekker kun boligdelen. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring, som er vedlagt salgsoppgaven, samt sette seg inn i fullstendige vilkår for eierskifteforsikring som kan hentes på www.protectorforsikring.no. Av vilkårene fremgår unntak i forsikringsdekningen, f.eks. ved nye forhold som inntreffer mellom aksept og overtakelse. Garantier/lovnader der selger har påtatt seg ansvar for egenskaper ved eiendommen eller dokumentasjon av slike, dekkes ikke. Videre dekkes ikke krav knyttet til murer/støttemurer/murverk inkl. eventuelle følgeskader. For diverse skadedyrsmangler, så dekkes eventuelt kun selve utbedringskostnaden. Forsikringen dekker heller ikke bistand knyttet til krav fra selger på kjøpesum/kjøpers tilbakehold inkl. forfølgelse/saksomkostninger med dette. I noen tilfeller er det heller ikke dekning der selger har opptrådt forsettlig eller grovt uaktsomt. Ihht. lov og rettspraksis må det reklameres ""innen rimelig tid"". Det anbefales å reklamere umiddelbart/snarest mulig og senest innen 2 mndr. fra forholdet ble/burde vært oppdaget. Dersom kjøper utbedrer mangelskrav på egen hånd, kan dette medføre at reklamasjonsretten tapes.
Avtalebetingelser

Salgsoppgaven er basert på de opplysningene selger har gitt til takstmann og megler, samt opplysninger innhentet fra kommunen, Statens kartverk og andre tilgjengelige kilder. Eiendommen selges i den stand og stilling som den er i ved besiktigelsen jfr. Lov om avhending av fast eigedom (avhendingslova) § 3-9. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre av bestemmelsene i lovens kapittel 3 enn de som er ufravikelige ved forbrukerkjøp iht. lovens § 1-2(2). Selgers ansvar etter avhendingslova blir med dette redusert for eventuelt mindre vesentlige skjulte feil og mangler. Ved salg til profesjonelle kjøpere gjelder ikke Avhendingslovens kapittel 3 med unntak av § 3-7 og 3-8.

Har kjøperen før avtalen ble inngått undersøkt eiendommen eller uten rimelig grunn latt være å følge en oppfordring fra selger/ megler om å undersøke eiendommen, kan kjøperen etter avhendingsloven ikke gjøre gjeldende som mangel, noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dette betyr at kjøper ikke kan reklamere på forhold som han kunne ha oppdaget dersom kjøper hadde besiktiget eiendommen før bindende avtale ble inngått. En forutsetning for salget er at skjøtet for eiendommen tinglyses på kjøper. Kjøper aksepterer at BN Bolig kan offentliggjøre kjøpesum i egen markedsføring. Interessenter og kjøper må godta at selger og megler bruker elektronisk kommunikasjon i salgsprosessen.

Vedlegg
- Nabolagsprofil - Plantegning - Tilstandsrapport datert 31.05.2019 - Egenerklæring datert 28.05.2019 - Energiattest - Ferdigattest - Originale tegninger datert 1981 - Seksjonering - Reguleringskart - Megleropplysninger - Husordensregler - Vedtekter - Protokoll
Finansiering
BN Bolig setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i BN Bank. Kontakt din megler om dette.
Verdivurdering
Vi tilbyr verdivurdering av boligen din dersom du planlegger å selge. Verdivurdering er en beregning av eiendommens reelle markedsverdi, basert på solid erfaring og kunnskap om eiendomsmarkedet der du bor.
Oppdragsansvarlig

Megler: Bjørg Mari Folstad Eiendomsmeglerfullmektig MNEF

Megler: Lene Rasmussen Eiendomsmegler MNEF

Ansvarlig Megler: Lene Rasmussen Eiendomsmegler MNEF

Fasiliteter
 • Balkong / Terasse
 • Garasje / P-plass
 • Peis / Ildsted
 • Turterreng
 • Vaktmester - / Vektertjeneste
 • Barnevennlig
 • Bredbåndstilknything
 • Kabel - TV
 • Moderne
 • Offentlig vann / kloakk
 • Rolig
Adgang til utleie
Utleie skal meddeles styret. Leietaker av leiligheten må godkjennes av styret. Godkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn, jf. vedtekter.
Radon
Denne boligen har ingen utleie og er derfor ikke radonmålt
Sentrale lover
Boligen selges som den er, jfr. Avhendingslovens § 3-9. I forhold til mangler er det kun Avhendingsloven § 3-7 "manglende opplysninger om boligen" og § 3-8 "uriktige opplysninger om boligen" som kan påberopes, med mindre boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut i fra kjøpesum og forhold ellers, jfr. Avhendingslovens § 3-9.
Kommunalinfo
 • Eiendomsskatt: kr 3 605

Trenger du boliglån?

I BN Bank får du boliglån med gode betingelser.

En verdivurdering gjør deg

Klar for boligdrømmen

Boligen du drømmer om kan bli lagt ut for salg i dag. En verdivurdering av din bolig er første steg mot å kjøpe den.

Fyll ut skjemaet, så blir du kontaktet av den megleren som kjenner ditt område best, for en gratis og uforpliktende verdivurdering.

 

 

 

Vi deler ikke dine personopplysninger med uvedkommende. Se vår personvernerklæring for mer informasjon.