Salgsoppgave

Nærområdet

Leiligheten har en attraktiv og svært sentral beliggenhet i Drammen like ved Drammenselva og Bybrua. Her har man «alt» man trenger innen gangavstand. Strømsø Torg 5 C byr på en enkel hverdag med togstasjon i umiddelbar nærhet og gangavstand til "alt" av servicetilbud. Tidligere dominert av papirfabrikker og industri finner vi idag urbane Union Brygge. Som et av landets største transformasjonsprosjekter, har papirbredden blitt forvandlet til et moderne og populært område hvor du finner det meste av servicetilbud, samt moderne bibliotek og høyskolen i Sørøst Norge. Ca 5 minutters gange fra leiligheten ligger Bragernes sentrum, som byr på det meste man forventer å finne i et velutviklet handelsentrum som blant annet restauranter, uteliv, kjøpesenter, butikker og kino. Åspaviljongen er en hyggelig gåtur unna leiligheten, og ligger rett over bebyggelsen i Bragernesåsen, med fantastisk utsikt over byen og elven. Spiraltoppen er en naturskjønn destinasjon, og kan nåes både til fots eller med bil. Her finner vi restaurant med uteservering og friområde med utsikt over Drammensdalen. Fra Spiraltoppen er det nydelige turmuligheter innover Drammensmarka enten til fots, eller med ski på bena. Gang- og sykkelbroen Ypsilon er utgangspunkt for mange turmuligheter langs elvepromenaden. Kort avstand til Marienlyst hvor vi finner Drammensbadet, fotballbaner, friidrettsanlegg, skøytebane, treningssenter og Drammenshallen. Flotte gang og sykkelstier rundt elvepromenaden, samt flotte turområder fra bla. Spiralen og innover Drammensmarka. Servicetilbud: Dagligvarehandelen kan for eksempel gjøres på Coop Extra eller Kiwi, kun en liten spasertur unna leiligheten. Like over Bybrua finner man også Magasinet Drammen. Et kjøpesenter med godt over 60 butikker og flere hyggelige spisesteder. Trening-, tur- og rekreasjonsmuligheter: Av aktivitetstilbud er Drammenshallen, Drammensbadet, Bikkjestykket og Marienlyst idrettspark med blant annet utendørs friidrettsanlegg, kunstisbane og fotballbane noe å anbefale, samt flere treningssenter. I tillegg finner man sandvolleybane og flotte fiske- og bademuligheter langs Drammenselven. Kollektivtilbud: Drammen togstasjon er nærmeste nabo med jevnlige avganger til Oslo, Kongsberg og Vestfold/Sørlandet samt flytog til Gardermoen. I tillegg ligger Drammen busstasjon like ved.

Trenger du boliglån?

I BN Bank får du boliglån med gode betingelser.

En verdivurdering gjør deg

Klar for boligdrømmen

Boligen du drømmer om kan bli lagt ut for salg i dag. En verdivurdering av din bolig er første steg mot å kjøpe den.

Fyll ut skjemaet, så blir du kontaktet av den megleren som kjenner ditt område best, for en gratis og uforpliktende verdivurdering.

 

 

 

 

Vi deler ikke dine personopplysninger med uvedkommende. Se vår personvernerklæring for mer informasjon om vår behandling av dine personopplysninger.