Salgsoppgave

Nærområdet

Eiendommen ligger i et veletablert og meget barnevennlig boligområde bestående av eneboliger, rekkehus og leiligheter. Få minutters gange til bussholdeplass med ekspressforbindelse retning Oslo. Ellers hurtigbåt fra Slemmestad sentrum til Aker Brygge. Det er kort vei til barnehager, barneskole og ungdomsskole. Rortunet handlesenter, som for tiden er under en stor utbygging, ligger bare noen få minutter unna med bil. Det er store planer for nye Rortunet med blant annet et større kjøpesenter. I tillegg til kjøpesenteret finnes også servicetilbud i form av tre bensinstasjoner, Menybutikk og flere andre matbutikker, bl.a. Kiwi i Bødalen. Idylliske Vollen handelssted, som er et innbydende sentrum med flere uavhengige forretninger, gallerier, kafeer og restaurant, ligger kun en kort kjøre tur unna på 7,5 km. Vollen regnes som et av de mest sjarmerende områder rundt Oslofjorden. Sekkefabrikken kulturhus ligger i gamle Slemmestad sentrum, her holdes det jevnlig konserter og forestillinger. Det er gode rekreasjonsmuligheter i området med flere badestrender og båtliv. Flott turterreng langs fjorden med kyststien og marka med ski- og turterreng. Godt iIdrettsmiljø i Slemmestad IL og Bødalen IL. I Slemmestad ligger flotte Slemmestad idrettspark med fotballbaner, ballbinge, to beachhåndballbaner, to sandvolleyballbaner, løpebane og lengdehopp med garderober og kiosk. I Slemmestadhallen finner du både håndballbane, garderober, treningsstudio med fysioterapeuter, skytebane, squashbane og kiosk. Liker man å spille golf er det golfbane både på Ramton camping og på Kjekstad golfbane i Røyken, ca. 15 minutters kjøretur unna. Der ligger også nye Røykenbadet som er et stort og flott folkehelseanlegg på 9000 m2 og som inneholder både bad, treningssenter, klatreanlegg, kafeteria og helsebygg. Det er båthavn i Slemmestad, ta kontakt med Slemmestad båtforening tlf. 31 28 19 39 for mer informasjon Boligen ligger ca 15 minutters med bil fra Asker Sentrum. Det er 25 minutter til Drammen og 35 minutter til Oslo (utenom rushtid). For øvrig nevnes at Asker, Røyken og Hurum slås sammen til en stor kommune i 2020 - Nye Asker!

Trenger du boliglån?

I BN Bank får du boliglån med gode betingelser.

En verdivurdering gjør deg

Klar for boligdrømmen

Boligen du drømmer om kan bli lagt ut for salg i dag. En verdivurdering av din bolig er første steg mot å kjøpe den.

Fyll ut skjemaet, så blir du kontaktet av den megleren som kjenner ditt område best, for en gratis og uforpliktende verdivurdering.

 

 

 

Vi deler ikke dine personopplysninger med uvedkommende. Se vår personvernerklæring for mer informasjon om vår behandling av dine personopplysninger.