Salgsoppgave

Nærområdet

Boligen ligger i et attraktivt, veletablert og barnevennlig boligområde i bydel Stovner med kort vei til marka, kollektivtransport og daglige servicetilbud. Her er det umiddelbar nærhet til Kiwi Stovner og Stovner senter. Stovner senter har en rekke fasiliteter som blant annet bank, bibliotek, kiropraktor, Meny, Coop Xtra, vinmonopol, tannlege m.m. Nye Stovner Senter ble utvidet med 3-4000 nye kvadratmeter og 25 nye butikker. Her finner du også treningssenter. Utenfor senteret åpnet nylig Linjeparken, hvor det er opparbeidet sitteplasser, vannspeil, basketballbane, sandvolleyballbane, scene etc. Linjeparken er en av de fire bydelsparkene i Groruddalssatsingen. Du finner også Fossum menighet i kort avstand fra leiligheten. Av skoler i området finnes Tokerud skole, Stovner skole og Rommen skole og Stovner videregående skole. I umiddelbar nærhet av boligen ligger også Tokerudtoppen barnehage og Vestlisletta barnehage. I området finner du idrettsforeningene Rommen Sportsklubb og Vestli IL som tilbyr fotball, håndball etc. Ikke langt fra leiligheten finner du også løpebaner, lengdehoppbane, golfbane, cricketbane, baseballbane og tennisbaner på bl.a. Stovnerbanen, Groruddalen golfklubb og Rommensletta. Bydelen grenser til marka, som byr på flotte turmuligheter sommer som vinter. Om sommeren er det naturskjønne omgivelser med fine turstier, sykkelveier, fiskevann og kajakkmuligheter. På vinterstid kan du benytte deg av skiløypene i Østmarka og skianlegget i Jerikobakken. På vinterhalvåret holder Liastua åpent i helgene.

Trenger du boliglån?

I BN Bank får du boliglån med gode betingelser.

En verdivurdering gjør deg

Klar for boligdrømmen

Boligen du drømmer om kan bli lagt ut for salg i dag. En verdivurdering av din bolig er første steg mot å kjøpe den.

Fyll ut skjemaet, så blir du kontaktet av den megleren som kjenner ditt område best, for en gratis og uforpliktende verdivurdering.

 

 

 

Vi deler ikke dine personopplysninger med uvedkommende. Se vår personvernerklæring for mer informasjon om vår behandling av dine personopplysninger.