Registerbetegnelse
Gårdsnummer: 97
Bruksnummer: 89
Kommunenummer: 0214 - ÅS
Areal
BRA/P-rom: 130 m2/127 m2

Arealene er oppgitt av takstmannen på grunnlag av takstbransjens rettledning for arealmåling, senest revidert 2015. Av rettledningen fremgår det at også areal (unntatt boder) som ligger utenom selve bruksenheten skal inngå i BRA, og noen ganger også i P-Rom. Dette kan være beboelsesrom som ligger i kjeller, loftsrom, innglassede terrasser og garasjeplasser som f.eks. i følge seksjonering tilhører boenheten. Dette avviker fra veilederen til NS3940 fra 2012 og kan bety at areal inngår i oppgitt areal selv om eierrettigheten ikke er dokumentert. Hva som defineres som primærrom (P-ROM) eller sekundærrom (S-ROM) tar utgangspunkt i hvordan rommet er i bruk når eiendommen selges, selv om enkelte rom ikke er byggemeldt og godkjent til dagens bruk.
Antall soverom
4.
Se for øvrig informasjon under punktet «Areal», og eventuell kommentar under «Innhold» feltet.
Eierform
Selveier
Boligtype
Enebolig
Parkering
I carport samt oppstillingsplass på egen tomt.
Eiendom
Tomteareal er 524,1 m2 eiet tomt.
Byggeår
2019
Innhold
1. Etasje: Entré, bad, stue med kjøkken, soverom/kontor, utgang til terrasse og carport med sportsbod. 2. Etasje: Stue, bad, tre soverom - ett med omkledningsrom.
Standard
Vi starter i boligens entre som er svært romslig og innbydende. Allerede her vil du merke at det er en bolig av høye kvaliteter og flotte detaljer. Entreen har store mørke fliser samt god plass til å henge fra seg jakke og sette fra seg sko. Videre beveger vi oss inn i husets levende rom bestående av stuen og kjøkkenet, dette er det naturlige samlingspunktet for familiens medlemmer. Det levende rommet er av god størrelse og kan innredes i flere soner. De store vindusflatene helt ned til gulvet gjør sonen lys og luftig og det er direkte utgang til hjemmets hage. Et ypperlig sted å nyte fine sommerdager. Stuedelen er malt i hvit pepper, en svakgråaktig tone med en trendriktig kontrastvegg som står godt i stil til det aktuelle trendbildet. Kjøkkendelen er ordentlig lekkert og er levert av kvalitetssikre Kvik. Her finner man et stilrent kjøkken med lyse fronter og mørk benkeplate. Innredningen har et moderne uttrykk og er smart utformet. Alle hvitevarene er integrerte, stekeovnen samt mikrobølgeovnen er plassert i god arbeidshøyde. Kjøkkenet fremstår lyst og moderne med mye skap, skuffe og benkeplass til alt man trenger i hverdagen. Kjøkkenøyen skaper et naturlig skille mellom kjøkkenet og stuen. Benkeplaten på kjøkkenøyen strekker seg utenfor understellet og danner en ypperlig sitteplass. Her kan man hygge seg med alt fra måltider og avislesning til sosialisering under matlaging. I overetasjen finner du en loftstue som fungerer perfekt som et eget oppholdssted for barna. Dette er en ekstra stue være verdt sin vekt i gull dersom du har små barn eller bare ønsker å trekke deg unna i en ellers hektisk hverdag. Her kan ungene invitere venner på besøk uten at det vil forstyrre roen nede i hovedetasjen. Her kan man senke skuldrene og la peisovnen skape lun stemning på de kalde høst - og vinterdager. Boligen kan skilte med to bad som er praktisk plassert i 1.etg. og 2.etg. Badene er ordentlig lekre og delikat. Badet i 1.etasje inneholder dusjhjørne, vegghengt wc, servant med romslig underskap. Speilet har god belysning. Videre opp til boligens 2.etg. finner man badet som også inneholder dusjhjørne, servant med romslig underskap og vegghengt wc. Begge badene er flislagt med 60x60 fliser og 5x5 fliser i dusjområdet. TV-stuen kan innredes etter behov og sett sammen den perfekte stuekroken til hverdagens rolige kvelder. Hovedsoverommet er plassert i andre etasje. Hovedsoverommet er stilfullt innredet med en trendriktig kontrastvegg som gir rommet karaktér. De tre øvrige rommene vil fungere ypperlig som både barnerom, gjesterom eller kontor. To av rommere er dekorert med barnevennlige motiver på veggen. De tre øvrige soverommene vil fungere ypperlig som både barnerom, gjesterom og kontor. Relativt like i størrelsen, malt i trendriktige farger. De rette vinklene gjør rommene enkle å innrede.
Hvitevarene og brunevarer medfølger ikke i salget med mindre det tydelig fremgår av salgsoppgaven. Dette avviker fra bransjens tilbehørsliste.
Adkomst
Det vil bli godt skiltet med BN Bolig ved fellesvisning. Vi følger deg hele veien til ditt nye hjem!
Byggemåte
Yttervegger oppført i bindingsverk,isolasjon, vindsperre og utlekting for liggende kledning, kledning montert på sløyfer og lekter for å sikre lufting og drenering av kledningen. Isolert saltakskonstruksjon med lufting mellom vindsperre og undertak. Taket er kledd i betongtakstein. Vinduer i 3-lags isolerglass, ferdigmalt fra fabrikken. Hoved inngangsdør 3 glassfelt i dørblad. Glass skyvedør med utgang fra stue. Utgangsdør fra soverom i 2. etasje med glassfelt.
Nyttig informasjon ved kjøp av brukt bolig
Når du kjøper brukt bolig er det viktig å ha riktige forventninger og du må ikke tro den er som en «ny» bolig. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Åpenbare og synlige feil og mangler behøver ikke være beskrevet i salgsoppgaven eller i vedleggene. Vi anbefaler at eiendommen besiktiges og oppfordrer interessentene til å sette seg grundig inn i opplysningene som gis i salgsdokumentene, slik at negative overraskelser unngås. Forhold som kunne vært oppdaget på visning, er normalt ikke en mangel. Du må ha som utgangspunkt at bruksslitasje, aldersforringelse, værpåkjenninger med videre forverrer tilstanden gradvis. Husk at alle bygningsdeler og tekniske installasjoner har begrenset levetid. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig avvik relativt strengt, det vil si at noen negative overraskelser må forventes og aksepteres. Det kan foreligge en mangel dersom selger har holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger, og dette har innvirket på avtalen. Dersom du oppdager forhold du mener er vesentlige og som kan være en mangel, stiller avhendingsloven krav om at du reklamerer snarlig og «innen rimelig tid» overfor boligselgerforsikringsselskapet/selger. Vi anbefaler at du reklamerer umiddelbart og senest innen 2 måneder etter at du oppdaget eller burde oppdaget mangelen. Ta kontakt med megler, eventuelt Protector Forsikring/HELP forsikring der det er tegnet boligselger-/boligkjøperforsikring, straks du oppdager forhold du mener kan være en mangel.
Brukstillatelse
Det foreligger midlertidig brukstillatelse vedrørende riving av garasje og oppføring av ny enebolig med carport og ny felles adkomst datert 29.03.2019 Følgende ble anmerket før ferdigattest skulle kunne utstedes: Forlengelse av støyskjerm. Dette arbeid må være fullført innen 01.06.2019. Forlengelse av støyskjerm og søknad om ferdigattest er p.t. ikke gjort. I de tilfeller hvor ferdigattest ikke er innhentet for tiltak omsøkt etter 01.01.1998, vil byggesaken ikke være korrekt avsluttet. Ås kommune kan pålegge eier å igangsette tiltak for å få brakt byggetiltakene i samsvar med lovens krav, slik at ferdigattest kan utstedes. Forlengelse av støyskjerm og søknad om ferdigattest er p.t. ikke utført. Selger bærer risiko og ansvaret for ferdigstilling av støyskjerm og søknad om ferdigattest som skal foreligge senest innen overtagelse, herunder også evt. konsekvenser som følge av manglende ferdigattest.
Oppvarming
Varmekabler i første etasje. Varmekabler på bad og loftstue i andre etasje. Opplegg til peis.
Regulering
Eiendommen ligger i et området regulert til bolig. Kopi av diverse kart og reguleringsbestemmelser er enten vedlagt eller kan fås ved henvendelse til megler. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse.
Visning
Eiendommen har visning som annonsert på Internett, blant annet bnbolig.no og finn.no, eller ved at interesserte kjøpere gjør en nærmere avtale med megler
Meglers rett til å stanse gjennomføring av en handel
I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering (Hvitvaskingsloven) er megler pliktig å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper (budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføres kan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder ikke foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere "mistenkelige transaksjoner" til Økokrim. Med "mistenkelig transaksjon" menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldende mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven
Budgivning
Eiendomsmeglere kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn kl 12:00 første virkedag etter siste annonserte visning hvor selger er forbruker, jfr. informasjon om budgivning. Alle bud og budforhøyelser med eventuelle forbehold, opplysning om finansiering og overtakelse skal sendes skriftlig til megler. Megler kan ikke formidle muntlige bud verken til selger, budgivere eller andre som er interessert i eiendommen. Skal du legge inn bud må du samtidig legitimere deg med kopi av legitimasjon og underskrift. Megler skal sende skriftlig varsel om bud og budforhøyelser til budgiver, selger og interessenter. Når et bud aksepteres skal det sendes skriftlig beskjed om det til både budgiver og selger. For å legge inn bud kan du benytte budskjema, elektronisk budgivning, skannet budskjema sendt på mail, eller annen godkjent skriftlig kommunikasjonsform. Ta en prat med megler om hvordan du legger inn bud. Megler tar ikke noe ansvar for forsinkelser på el- eller telenettet. Det forekommer at fristene for å akseptere bud blir kortere etter hvert som det kommer inn nye bud. Det er budgiver som setter fristen for når et bud må være akseptert og denne fristen er absolutt. Det betyr at dersom selger velger å akseptere budet, må kjøper få beskjed om at budet er akseptert innen utløpet av akseptfristen. Dersom du utsetter å legge inn bud til tett opp mot en annen budgivers akseptfrist er det en reell fare for at eiendommen kan bli solgt før ditt bud kommer frem til megler eller at bud allerede er akseptert. Husk å ringe megler etter at du har sendt et bud eller budforhøyelse, for å forsikre deg om at budet er mottatt av megler og kan formidles til selger og andre interesserte.
Overtakelse
Etter nærmere avtale med selger.
Heftelser

Bestemmelse om vannrett
GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE
Tinglyst dato 14.03.1945

Bestemmelse om veg
GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE
Tinglyst dato 08.01.1946

Bestemmelse om veg
GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE
Tinglyst dato 08.01.1946

Bestemmelse om veg
GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE
Tinglyst dato 18.02.1946

Bestemmelse om veg
GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE
Tinglyst dato 18.02.1946

Bestemmelse om vannrett
Bestemmelse om veg GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE
Tinglyst dato 09.04.1948

Bestemmelse om vannrett
Bestemmelse om veg GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE
Tinglyst dato 27.09.1948

Best. om vann/kloakkledn.
Bestemmelse om veg GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE
Tinglyst dato 08.02.1967

Best. om vann/kloakkledn.
Rett for kommunen til å anlegge og vedlikeholde ledninger m.m. GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE
Tinglyst dato 15.06.1989

Bestemmelse om bebyggelse
GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE
Tinglyst dato 22.01.2017

Bestemmelse om veg
Bestemmelse om veg
Tinglyst dato 04.10.2017

Bestemmelse om vannledning
Bestemmelse om vedlikehold av anlegg/ledninger
Tinglyst dato 04.10.2017

Bestemmelse om kloakkledning
Bestemmelse om vedlikehold av anlegg/ledninger
Tinglyst dato 04.10.2017

Bestemmelse om veg
Bestemmelse om veg
Tinglyst dato 09.08.2018

Andre rettigheter og forpliktelser
Dersom eiendommen er skilt ut fra en annen (såkalt hovedbøl) er det mulig at det er tinglyst rettigheter eller forpliktelser knyttet til eiendommen i form av erklæringer og/eller avtaler (såkalte servitutter) som ikke fremgår av grunnboken for denne eiendommen.
Boligsalgsrapport / Takst / Våtromstest
Taksten er avholdt den 07.03.2019 av takstmann Bart Rall.
Takstmanns konklusjon: Hentet fra tilstandsrapporten: Dreneringen utført i henhold til dagens praksis og anbefalinger for grunnforholdene på tomten. Vegger over bakkeplan utført av bindingsverk med trekledning. Boligens vinduer med isolerglass tilpasset husets karakter. Vinduene levert i ferdigmalt utføresle fra fabrikk. Inngangsdører med glassfelt. Hvite innerdører. Pipe med ett røykløp med heldekkende beslag over tak. Stort fint terasse i imprignert utførelse i andre etasje med utgang fra soverom. Boligen oppført etter TEK 2017 med primærkonstruksjon i reisverk av tre og utvendig kledning i liggende utførelse. Innvendig er det ett stavs laminat på gulvoverflater og eksklusive fliser på badene. Veggoverflater tekket i malte gipsplater med listefritt tak og vinduer. Kjøkkenet fra kvikk med avtrekkshette over integrert induksjonstopp. I tillegg integrert komfyr integrert oppvaskmaskin, og integrert hvitevarer. Våtrommene utført ihht. dagens teknisk forskrift. Bad/wc 1-etg med servantskap og dusj, Bad 2-etg med servant, dusjnisje, og wc og opplegg til vaskemaskin. Trebjelkelag i etasjeskilleren isolert. Trapp levert av trapperingen med eiketrinn og fabrikkmalte vanger, håndløper og rekkverk. Balansert Ventilasjon. Varmekabler i første etasje samt Loftstue og Bad 2 etg. Automatsikringer med jordfeilbrytere i boligen som tilsvarer dagens forskrifter Kabel-TV tjenester Downlights.
Boligselgerforsikring
Selger har tegnet eierskifteforsikring i Protector Forsikring ASA, som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Forsikringen gjelder fra budaksept. Er det mer enn 12 måneder til overtakelse, så gjelder forsikringen først fra overtakelse. Forsikringen dekker ansvar begrenset til eiendommens salgssum, dog oppad begrenset til 10.000.000,- kroner. Forsikringen løper i perioden kjøper kan reklamere, dog maksimalt 5 år fra overtakelse av eiendommen. Det kan tegnes eierskifteforsikring på kombinasjonseiendommer, men forsikringen dekker kun boligdelen. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring, som er vedlagt salgsoppgaven, samt sette seg inn i fullstendige vilkår for eierskifteforsikring som kan hentes på www.protectorforsikring.no. Av vilkårene fremgår unntak i forsikringsdekningen, f.eks. ved nye forhold som inntreffer mellom aksept og overtakelse. Garantier/lovnader der selger har påtatt seg ansvar for egenskaper ved eiendommen eller dokumentasjon av slike, dekkes ikke. Videre dekkes ikke krav knyttet til murer/støttemurer/murverk inkl. eventuelle følgeskader. For diverse skadedyrsmangler, så dekkes eventuelt kun selve utbedringskostnaden. Forsikringen dekker heller ikke bistand knyttet til krav fra selger på kjøpesum/kjøpers tilbakehold inkl. forfølgelse/saksomkostninger med dette. I noen tilfeller er det heller ikke dekning der selger har opptrådt forsettlig eller grovt uaktsomt. Ihht. lov og rettspraksis må det reklameres ""innen rimelig tid"". Det anbefales å reklamere umiddelbart/snarest mulig og senest innen 2 mndr. fra forholdet ble/burde vært oppdaget. Dersom kjøper utbedrer mangelskrav på egen hånd, kan dette medføre at reklamasjonsretten tapes.
Boligkjøperforsikring
BN Bolig formidler Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Meglerforetaket mottar godtgjørelse for formidling av boligkjøperforsikring.
Avtalebetingelser

Salgsoppgaven er basert på de opplysningene selger har gitt til takstmann og megler, samt opplysninger innhentet fra kommunen, Statens kartverk og andre tilgjengelige kilder. Eiendommen selges i den stand og stilling som den er i ved besiktigelsen jfr. Lov om avhending av fast eigedom (avhendingslova) § 3-9. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre av bestemmelsene i lovens kapittel 3 enn de som er ufravikelige ved forbrukerkjøp iht. lovens § 1-2(2). Selgers ansvar etter avhendingslova blir med dette redusert for eventuelt mindre vesentlige skjulte feil og mangler. Ved salg til profesjonelle kjøpere gjelder ikke Avhendingslovens kapittel 3 med unntak av § 3-7 og 3-8.

Har kjøperen før avtalen ble inngått undersøkt eiendommen eller uten rimelig grunn latt være å følge en oppfordring fra selger/ megler om å undersøke eiendommen, kan kjøperen etter avhendingsloven ikke gjøre gjeldende som mangel, noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dette betyr at kjøper ikke kan reklamere på forhold som han kunne ha oppdaget dersom kjøper hadde besiktiget eiendommen før bindende avtale ble inngått. En forutsetning for salget er at skjøtet for eiendommen tinglyses på kjøper. Kjøper aksepterer at BN Bolig kan offentliggjøre kjøpesum i egen markedsføring. Interessenter og kjøper må godta at selger og megler bruker elektronisk kommunikasjon i salgsprosessen.

Vedlegg
Nabolagsprofil Egenerklæring datert Tilstandsrapport datert 07.03.2019 Energiattest datert 26.03.2019 Ferdigattest datert Byggegodkjente tegninger datert 14.04.2018 Reguleringskart Reguleringsbestemmelser
Finansiering
BN Bolig setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i BN Bank. Kontakt din megler om dette.
Verdivurdering
Vi tilbyr verdivurdering av boligen din dersom du planlegger å selge. Verdivurdering er en beregning av eiendommens reelle markedsverdi, basert på solid erfaring og kunnskap om eiendomsmarkedet der du bor.
Oppdragsansvarlig

Megler: Hans Olav Øverland Eiendomsmeglerfullmektig MNEF

Ansvarlig Megler: Lars Knudsen Pedersen Eiendomsmegler MNEF

Fasiliteter
  • Balkong / Terasse
  • Garasje / P-plass
  • Peis / Ildsted
  • Turterreng
  • Barnevennlig
  • Moderne
  • Offentlig vann / kloakk
  • Rolig
Radon
Denne boligen har ingen utleie og er derfor ikke radonmålt.
Kommunalinfo
  • Kommunale avgifter: kr 9 852

Vedlegg

Interessenter forutsettes å sette seg nøye inn i alle opplysninger som fremgår av salgsoppgaven med vedlegg før eventuelt bud inngis på eiendommen.


Trenger du boliglån?

I BN Bank får du boliglån med gode betingelser.

En verdivurdering gjør deg

Klar for boligdrømmen

Boligen du drømmer om kan bli lagt ut for salg i dag. En verdivurdering av din bolig er første steg mot å kjøpe den.

Fyll ut skjemaet, så blir du kontaktet av den megleren som kjenner ditt område best, for en gratis og uforpliktende verdivurdering.

 

 

 

Vi deler ikke dine personopplysninger med uvedkommende. Se vår personvernerklæring for mer informasjon.