Salgsoppgave

Nærområdet

Leiligheten har en svært attraktiv og sentral beliggenhet på Majorstuen. Her bor du med alle fasiliteter du trenger innenfor gangavstand. Fra leiligheten har du kort vei til blant annet Bogstadveien, Majorstukrysset , Stensparken og Frognerparken. I Thereses gate v/ Bislett finner man vinmonopolet. Dette ligger ca. 900 meter unna leiligheten. Ønsker du noe godt å spise eller drikke kan område rundt by på en rekke ulike kafeer og restauranter. Her kan blant annet Villa Paradiso, Kverneriet Majorstua, A'L'aise, The Fragrance of the Heart og Jacob Aall Brasserie & Bar trekkes frem som utsøkte alternativer. Kun få minutters gange fra leiligheten finner du Frognerparken. Parken er den største parken i Oslos sentrale byområder og et meget populært rekreasjonsområde både på sommer og vinter. Vigelandsparken med sine over 200 skulpturer ligger i Frognerparken. Frognerbadet ligger i enden av Frognerparken. Innenfor gangavstand fra leiligheten ligger Bogstadveien. Med sine over 300 butikker er Bogstadveien en av Norges største og lengste handlegate. Her fins et rikt utvalg av butikker, kafeer, restauranter og utesteder. Her er også lege, postkontor, apotek og bank. Hvert år arrangeres det to bilfrie markedsdager her, en på våren og en på høsten. Under markedsdagene har butikkene mange spennende tilbud samt at det blir satt opp boder langs gaten. Dersom du ønsker å være i fysisk aktivitet er Fresh fitness Majorstuen og SATS Colosseum flotte alternativer. Disse ligger like ved leiligheten. For den som liker å holde seg i aktivitet utendørs er Frogner Stadion et par minutter unna leiligheten. På Majorstuen ligger Majorstuen Stasjon som er et knutepunkt i Oslos kollektivtilbud. Her går t-banen med overgang til alle linjer, Trikkelinjene 11, 12 og 19 samt hyppige avganger med 20, 25, 45 og 46-bussen finner du like ved stasjonen.

Trenger du boliglån?

I BN Bank får du boliglån med gode betingelser.

En verdivurdering gjør deg

Klar for boligdrømmen

Boligen du drømmer om kan bli lagt ut for salg i dag. En verdivurdering av din bolig er første steg mot å kjøpe den.

Fyll ut skjemaet, så blir du kontaktet av den megleren som kjenner ditt område best, for en gratis og uforpliktende verdivurdering.

 

 

 

 

Vi deler ikke dine personopplysninger med uvedkommende. Se vår personvernerklæring for mer informasjon om vår behandling av dine personopplysninger.