Salgsoppgave
Registerbetegnelse
Gårdsnummer: 34
Bruksnummer: 234
Seksjonsnummer: 0
Festenummer: 0
Kommunenummer: 0220 - ASKER
Areal
BRA/P-rom: 226 m2/219 m2

Arealene er oppgitt av takstmannen på grunnlag av takstbransjens rettledning for arealmåling, senest revidert 2015. Av rettledningen fremgår det at også areal (unntatt boder) som ligger utenom selve bruksenheten skal inngå i BRA, og noen ganger også i P-Rom. Dette kan være beboelsesrom som ligger i kjeller, loftsrom, innglassede terrasser og garasjeplasser som f.eks. i følge seksjonering tilhører boenheten. Dette avviker fra veilederen til NS3940 fra 2012 og kan bety at areal inngår i oppgitt areal selv om eierrettigheten ikke er dokumentert. Hva som defineres som primærrom (P-ROM) eller sekundærrom (S-ROM) tar utgangspunkt i hvordan rommet er i bruk når eiendommen selges, selv om enkelte rom ikke er byggemeldt og godkjent til dagens bruk.
Antall soverom
5.
Se for øvrig informasjon under punktet «Areal», og eventuell kommentar under «Innhold» feltet.
Eierform
Selveier
Boligtype
Enebolig
Parkering
Dobbel garasje samt parkering på egen eiendom. Tinglyst avtale om ekstra plass (ca 2 meter på naboeiendom) til biloppstillingsplass for hybel.
Eiendom
Tomteareal er 701,3 m2 eiet tomt.
Byggeår
1999
Innhold
1.etasje: Stue med utgang til ca. 50 kvm terrasse Kjøkken med matbod og utgang til terrasse på ca. 35 kvm 2.etasje: Loftstue 4 soverom Bad Tilgang til kaldloft via det ene soverommet 2 knekott til lagring Underetasje: Entré/hall Vaskerom/wc Hybel med åpen stue-/kjøkkenløsning, soverom, bad og bod.
Standard
En sjarmerende og tiltalende enebolig over tre etasjer med godkjent utleiedel. Boligen har en arealeffektiv planløsning, fine lysforhold og god atmosfære. Utgang til hyggelige terrasser med gode solforhold og have. 1.ETASJE Stue: Lys og hyggelig stue med god plass til stor sofagruppe. Peisovn og utgang til solrik terrasse på hele 50 kvm. Kjøkken med spiseplass (TG 1): Pent og romslig kjøkken med god benk- og skapplass bestående av Norema underskap fra byggeår og nyere IKEA overskap med fliser imellom. Innredningen har profilerte fronter, heltre benkeplate med 2 vasker, integrert induksjon platetopp, stekeovn og oppvaskmaskin. I tillegg frittstående kjøle-/fryseskap i stål. Utgang til terrasse på 35 kvm. 2.ETASJE Loftstue: Fin loftstue med utgang til balkong på 5,3 kvm. Bad (TG 1): Pent flislagt bad med ny, heldekkende servant fra JKE, i kompositt benkeplate og skuffeseksjon under, toalett, speil med lysarmatur og dusjnisje med glassbyggerstein. Soverom: Fire romslige soverom. Tre av de er utstyrt med garderobeskap og det siste med skyvedørsgarderobe. Kaldloft: Mindre egnet for lagring grunnet manglende isolasjon. UNDERETASJE Entré/hall (TG 1): Romslig entré/hall med gode lagringsmuligheter i garderobeskap samt skoskap. Vaskerom/wc (TG 2): Praktisk rom med opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Rommet er utstyrt med utslagsvask, innredning med god skap- og skuffeplass, stoppekran, høyskap, heldekkende vask over skuffeseksjon og dusjhjørne med glassvegg. I tillegg en varmtvannsbereder på 200 liter fra 1999. HYBEL Åpen stue-/kjøkken (TG 1): Kjøkkeninnredning fra IKEA fra 2016. Innredningen består av glatte, folierte fronter, laminat benkeplate, flisfelt og lyslister over benkeplate og varmtvannsbereder i kjøkkenbenk på 116 liter fra 1999. Bad (TG 2): Flislagt bad fra byggeår utstyrt med toalett, dusjhjørne med glassdører, heldekkende servant fra 2016 over skuffer, speil med lysarmatur og opplegg for vaskemaskin. Bod: Praktisk bod med gode lagringsmuligheter. INNVENDIG OVERFLATER (TG 1) Gulv: Parkett, laminat og fliser. Vegger: Malte, glatte flater, malt panel, malt strie samt fliser i baderom og noe fliser på kjøkken. Himling: Malte glatte flater samt panel. Downlights på baderom, kjøkken og stue. VVS (TG 1) Varmtvannsbereder på 116 liter på kjøkken i hybel, samt 200 liter i vaskerom og hovedbolig, begge fra 1999. ELEKTRISK ANLEGG Hovedkurs på 63 amp og 17 fordelingskurser. Automatsikringer fra byggeår. Overspenningsvern og jordfeilbryter. Eget sikringsskap i hybel med automatsikringer, 3 x 25 amp hovedbryter samt 4 fordelingskurser. LUFTEBEHANDLING (TG 2) Boligens ventilasjonssystem er basert på naturlig ventilasjon. Mekanisk avtrekk på kjøkken, bad og vaskerom. Tilluft ved spalter/ventiler. ANNET: - Sentralstøvsuger med uttak i alle etasjer. - Fibernett og kabel-tv tilknyttet Altibox.
Hvitevarene og brunevarer medfølger ikke i salget med mindre det tydelig fremgår av salgsoppgaven. Dette avviker fra bransjens tilbehørsliste.
Adkomst
Det vil bli godt skiltet med BN Bolig visningsskilt til fellesvisningene.
Byggemåte
I henhold til takstrapport: Grunn og fundamenter, generelt: Bygget på fjell. Fundamentert på støpte såler på fast grunn og faste, komprimerte masser. Drenering (TG 1): Av naturlige årsaker er kontroll av drenering og drenerende masser begrenset. Ut over dette, antas dreneringen å være utført i henhold til praksis og byggetid. Yttervegger (TG 1): Yttervegger i bindingsverk som utvendig er kledd med stående kledning. Vinduer (TG 1): Vinduer fra byggeår. To lags isoleringsglass. Ytterdører og porter (TG 1): Begge entrédører er av nyere dato. Takkonstruksjon (TG 1): Saltak i trekonstruksjoner, samt ett takløft. Taktekking (TG 1): Yttertaket er tekket med takstein fra byggeår. Antas med papp, sløyfer og lekter. Etasjeskille (TG 1): Etasjeskille i trekonstruksjon.
Nyttig informasjon ved kjøp av brukt bolig
Når du kjøper brukt bolig er det viktig å ha riktige forventninger og du må ikke tro den er som en «ny» bolig. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Åpenbare og synlige feil og mangler behøver ikke være beskrevet i salgsoppgaven eller i vedleggene. Vi anbefaler at eiendommen besiktiges og oppfordrer interessentene til å sette seg grundig inn i opplysningene som gis i salgsdokumentene, slik at negative overraskelser unngås. Forhold som kunne vært oppdaget på visning, er normalt ikke en mangel. Du må ha som utgangspunkt at bruksslitasje, aldersforringelse, værpåkjenninger med videre forverrer tilstanden gradvis. Husk at alle bygningsdeler og tekniske installasjoner har begrenset levetid. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig avvik relativt strengt, det vil si at noen negative overraskelser må forventes og aksepteres. Det kan foreligge en mangel dersom selger har holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger, og dette har innvirket på avtalen. Dersom du oppdager forhold du mener er vesentlige og som kan være en mangel, stiller avhendingsloven krav om at du reklamerer snarlig og «innen rimelig tid» overfor boligselgerforsikringsselskapet/selger. Vi anbefaler at du reklamerer umiddelbart og senest innen 2 måneder etter at du oppdaget eller burde oppdaget mangelen. Ta kontakt med megler, eventuelt Protector Forsikring/HELP forsikring der det er tegnet boligselger-/boligkjøperforsikring, straks du oppdager forhold du mener kan være en mangel.
Brukstillatelse
Det foreligger midlertidig brukstillatelse fra 25.01.2000. Følgende ble anmerket for at ferdigattest skulle kunne utstedes: Hovedbolig: - Resterende bygningsarbeider må utføres, for eksempel må badene ferdigstilles. - Røykvarsel må monteres umiddelbart. - Avtrekksvifte på kjøkkenet må tilkobles. - Husnummerskilt må monteres. - Utvendig trapp fra kjøkkenet til terrasse må monteres. Hybel: - Røykvarsel må monteres. - Avtrekksvifte på kjøkken må tilkobles. Garasje: - Garasjen må ventileres. Dette er gjort i følge selger. Ferdigattest er ikke omsøkt. I de tilfeller hvor ferdigattest ikke er innhentet for tiltak omsøkt etter 01.01.1998, vil byggesaken ikke være korrekt avsluttet. Asker kommune kan pålegge eier å igangsette tiltak for å få brakt byggetiltakene i samsvar med lovens krav, slik at ferdigattest kan omsøkes og utstedes. Kjøper overtar ansvar, risiko og eventuelle konsekvenser, herunder ev. kostnader, knyttet til manglende ferdigattest. Iflg. kommunen foreligger det ikke bygningstegninger i deres arkiv. Megler har ikke kunnet foreta kontroll av dagens bruk opp mot eventuelle godkjente tegninger. Kjøper overtar ethvert ansvar og risiko knyttet til disse forholdene.
Oppvarming
Boligen er elektrisk oppvarmet med panelovner og varmekabler i entré/hall, vaskerom/wc og bad i 2.etasje. I tillegg er det peisovn i stuen. Peisovnen har vært hovedkilde for oppvarming de siste årene.
Regulering
Eiendommen ligger i et området regulert til bolig. Kopi av diverse kart og reguleringsbestemmelser er enten vedlagt eller kan fås ved henvendelse til megler. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse.
Vei, vann og avløp
Adkomstvei: offentlig og privat. Vann: Eiendommen er tilknyttet offentlig vannledning, via privat ledning. Avløp: Eiendommen har private stikkledninger til kommunalt avløp, via pumpestasjon som deles med en av naboeiendommene. Tinglyst avtale med nabo om felles pumpe.
Skattemessig formuesverdi
Kr 2 476 259 for 2017
Sekundær formuesverdi: kr 8 914 532,4
Visning
Eiendommen har visning som annonsert på Internett, blant annet finn.no, eller ved at interesserte kjøpere gjør en nærmere avtale med megler
Meglers rett til å stanse gjennomføring av en handel
I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering (Hvitvaskingsloven) er megler pliktig å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper (budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføres kan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder ikke foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere "mistenkelige transaksjoner" til Økokrim. Med "mistenkelig transaksjon" menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldende mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven
Budgivning
Eiendomsmeglere kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn kl 12:00 første virkedag etter siste annonserte visning hvor selger er forbruker, jfr. informasjon om budgivning. Alle bud og budforhøyelser med eventuelle forbehold, opplysning om finansiering og overtakelse skal sendes skriftlig til megler. Megler kan ikke formidle muntlige bud verken til selger, budgivere eller andre som er interessert i eiendommen. Skal du legge inn bud må du samtidig legitimere deg med kopi av legitimasjon og underskrift. Megler skal sende skriftlig varsel om bud og budforhøyelser til budgiver, selger og interessenter. Når et bud aksepteres skal det sendes skriftlig beskjed om det til både budgiver og selger. For å legge inn bud kan du benytte budskjema, elektronisk budgivning, skannet budskjema sendt på mail, eller annen godkjent skriftlig kommunikasjonsform. Ta en prat med megler om hvordan du legger inn bud. Megler tar ikke noe ansvar for forsinkelser på el- eller telenettet. Det forekommer at fristene for å akseptere bud blir kortere etter hvert som det kommer inn nye bud. Det er budgiver som setter fristen for når et bud må være akseptert og denne fristen er absolutt. Det betyr at dersom selger velger å akseptere budet, må kjøper få beskjed om at budet er akseptert innen utløpet av akseptfristen. Dersom du utsetter å legge inn bud til tett opp mot en annen budgivers akseptfrist er det en reell fare for at eiendommen kan bli solgt før ditt bud kommer frem til megler eller at bud allerede er akseptert. Husk å ringe megler etter at du har sendt et bud eller budforhøyelse, for å forsikre deg om at budet er mottatt av megler og kan formidles til selger og andre interesserte.
Overtakelse
Etter nærmere avtale med selger.
Heftelser

Erklæring/avtale
Bestemmelse om parkeringsplass Med flere bestemmelser
Tinglyst dato 02.09.1999

Bestemmelse om veg
Bestemmelse om veg
Tinglyst dato 13.12.1999

Målebrev
Målebrev
Tinglyst dato 08.02.1998

Andre rettigheter og forpliktelser
Dersom eiendommen er skilt ut fra en annen (såkalt hovedbøl) er det mulig at det er tinglyst rettigheter eller forpliktelser knyttet til eiendommen i form av erklæringer og/eller avtaler (såkalte servitutter) som ikke fremgår av grunnboken for denne eiendommen.
Andre relevante opplysninger
Kommentar fra selger i egenerklæringsskjema: - Støttemur mot Furubakken er satt opp delvis inn på kommunens grunn. De krevde opprinnelig at muren skulle flyttes på grunn av drenering langs veien, dette har de trukket. Det er litt uoverensstemmelse mellom hvor veilegemet er i virkeligheten og hvor det er markert på kartene. Det er en hovedvannledning under samme mur, om det skjer noe med vannledningen må muren tas ned. Kjøper overtar ethvert ansvar og risiko knyttet til disse forholdene.
Boligsalgsrapport / Takst / Våtromstest
Taksten er avholdt den 20.05.2019 av takstmann Bjørn Tallhaug

Takstmanns konklusjon:
Fra takstrapporten: Flott enebolig fra 1999 med dobbel garasje. Boligen er oppført etter den skikk som var vanlig på oppføringstidspunktet. Flott beliggenhet i forhold til utsikt og uten innsyn. Grunn og fundament, generelt: På inspiserte steder ble det ikke påvist svekkelser. Det tyder på at byggegrunnen kan være stabil. Det presiseres at det ikke er foretatt noen som helst geotekniske undersøkelser og derved er det svært begrensende muligheter for nøyaktig kunnskap om byggegrunn og stabilitet som kan gjøres. Romslig kjøkken med god spiseplass. Romslig stue med to utganger til terrasse. Flott nyere en stavs parkett i kjøkken og stue, 1.etasje. Funksjonell planløsning og gode tekniske installasjoner. Boligen fremstår som godt vedlikeholdt. Ingen vesentlige avvik ble observert ved befaring. Se tilstandsrapport for detaljer. De fleste punkter som har fått tilstandsgrad 2 er satt pga. alder, slitasje og levetidsbetraktninger. Dobbel garasje.
Boligselgerforsikring
Selger har tegnet eierskifteforsikring i Protector Forsikring ASA, som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Forsikringen gjelder fra budaksept. Er det mer enn 12 måneder til overtakelse, så gjelder forsikringen først fra overtakelse. Forsikringen dekker ansvar begrenset til eiendommens salgssum, dog oppad begrenset til 10.000.000,- kroner. Forsikringen løper i perioden kjøper kan reklamere, dog maksimalt 5 år fra overtakelse av eiendommen. Det kan tegnes eierskifteforsikring på kombinasjonseiendommer, men forsikringen dekker kun boligdelen. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring, som er vedlagt salgsoppgaven, samt sette seg inn i fullstendige vilkår for eierskifteforsikring som kan hentes på www.protectorforsikring.no. Av vilkårene fremgår unntak i forsikringsdekningen, f.eks. ved nye forhold som inntreffer mellom aksept og overtakelse. Garantier/lovnader der selger har påtatt seg ansvar for egenskaper ved eiendommen eller dokumentasjon av slike, dekkes ikke. Videre dekkes ikke krav knyttet til murer/støttemurer/murverk inkl. eventuelle følgeskader. For diverse skadedyrsmangler, så dekkes eventuelt kun selve utbedringskostnaden. Forsikringen dekker heller ikke bistand knyttet til krav fra selger på kjøpesum/kjøpers tilbakehold inkl. forfølgelse/saksomkostninger med dette. I noen tilfeller er det heller ikke dekning der selger har opptrådt forsettlig eller grovt uaktsomt. Ihht. lov og rettspraksis må det reklameres ""innen rimelig tid"". Det anbefales å reklamere umiddelbart/snarest mulig og senest innen 2 mndr. fra forholdet ble/burde vært oppdaget. Dersom kjøper utbedrer mangelskrav på egen hånd, kan dette medføre at reklamasjonsretten tapes. Kommentarer fra egenerklæringen: Kjenner du til om det er/har vært feil tilknyttet bad/våtrom, f.eks. sprekk i fliser, feil eller lekkasje ved sluk, membran/tettesjikt eller andre steder? Svar: "4 gulvfliser på badet har sprekk. Ingen tegn til at dette har ført til annen skade". Kjenner du til om det er utført arbeid eller oppussing på bad/våtrom siste 10 år? Svar: "Ny servantbenk ble satt inn i badet i 2018. Badekar fjernet". Er arbeidet utført av faglært? Svar: "Gammel servant og badekar ble fjernet av meg. Ny servantbenk satt opp av Rørkompaniet AS, Hvalstad". Foreligger det dokumentasjon på disse arbeidene? Svar: "Kopi av faktura". Kjenner du til om det er/har vært problemer med ildsted/skorstein/pipe, f.eks. dårlig trekk, sprekker, pålegg etter tilsyn eller lignende? Svar: "Feier anbefaler at den nederste delen av pipen, opp til feieluken, fylles igjen slik at det blir lettere å få ut asken etter feiing. Ellers ingen kommentarer". Kjenner du til om det er/har vært problemer med drenering, fuktinnsig, øvrig fukt eller fuktmerker i kjelleren/underetasje/krypkjeller/garasje? Svar: "Garasjen er koblet på huset. Noe vann siver ned langs ytterveggen på huset (betong) inne i garasjen, når snøen smelter på taket av garasjen. Dette har ikke vært plagsomt eller til skade, men man kan se fuktige felt. Ingen tegn til fukt i huset". Kjenner du til om det er/har vært setningsskader/skjevheter på boligen/eiendommen, f.eks. riss/sprekker i mur, skjeve gulv eller lignende? Svar: "Det er noen skjevheter i 2. etasje, merkes på soveromsdørene. Dette skyldes at deler av denne etasjen er bygget ut over sokkelen og støttet mot terreng høyere opp. Det har tydeligvis vært noe ulik setning på de to delene". Kjenner du til om det er/har vært, insekter som f.eks pelsbille eller skjeggkre (herunder perlekre, sølvkre eller tilsvarende) i boligen/sameiet eller borettslaget? Svar: "Sølvkre finnes på vaskerommet i sokkeletasjen. Ikke sett andre steder". Kjenner du til om det er/har værtsopp, også svertesopp, råteskader eller fukt i boligen? Svar: "Det er spor etter svertesopp i takstolene på kaldt loft. Det har vært to skader som har ført til fukt, begge er utbedret. a) Ventilasjonsrøret fra badet løsnet slik at fuktig luft ble sendt ut på loftet. Dette førte til betydelig kondens og ising før det ble oppdaget og rettet. b) Lekkasje ved pipen på grunn av korrosjon av blikkplaten førte til vanninntrengning. Oppdaget da det dryppet gjennom til etasjen under. Taksteinen bør renses for mose for å sikre god avrenning fra taket". Kjenner du til om det er/har vært utettheter på tak/fasade/terrasse/garasje? Svar: "Se tidligere beskrivelse i punkt vedr. fukt i garasjen og fukt på kaldloft". Kjenner du til om elektriske arbeider/elektrisk anlegg i boligen er utført av en godkjent elektroinstallatør? Svar: "Opprinnelig installatør var ABB". Kjenner du til om arbeider er utført ved egeninnsats/vennetjeneste eller ufaglærte? Svar: "Jeg har montert noen lamper i tak selv". Foreligger det samsvarserklæring for hele eller deler av el-anlegget? "Vet ikke. ABB installerte i 1999". Kjenner du til om det er/har vært feil på vann/avløp, herunder rørbrudd tilbakeslag, tett sluk eller lignende? Svar: Eiendommen har felles avløpskum og pumpe med nabo (Furubakken 27). Høst 2018 var det et rørbrudd her og kummen ble gravet opp og feilen rettet. Pumpen har gått tett når det har kommet fremmedlegemer (engangskluter, Q-tips etc) i avløpet. Dette må unngås!" Kjenner du til om det er utført arbeid/kontroll av vann/avløp siste 10 år? Svar: "Se punkt". Er arbeidet utført av faglært? Svar: "Sulzer Pumps Wastewater Norway AS". Kjenner du til reguleringsplaner, andre planer, nabovarsel, offentlig vedtak eller uoffisielle rettigheter/forpliktelser/varsler/tvister som kan medføre endring i bruk av eiendommen eller av eiendommens omgivelser, og/eller forslag til dette? Svar: "Støttemur mot Furubakken er satt opp delvis inn på kommunens grunn. De krevde opprinnelig at muren skulle flyttes på grunn av drenering langs veien, dette har de trukket. Det er litt uoverensstemmelse mellom hvor veilegemet er i virkeligheten og hvor det er markert på kartene. Det er en hovedvannledning under samme mur, om det skjer noe med vannledningen må muren tas ned". Kjenner du til om det er foretatt endringer i boligen som avviker fra de opprinnelige plantegningene, f.eks. innredet kjeller, loft, bod, tilbygg/påbygg e.l.? Svar: "Fjernet deler av vegg som opprinnelig var mellom "Hall" og "Sportsbod" i sokkeletasje". Kjenner du til pålegg/heftelser/krav fra f.eks. kommunen eller andre offentlige instanser vedrørende eiendommen, f.eks. oljetank, sentralfyr, septiktank, avløp e.l.? Svar: "Som nevnt er det en felles avløpspumpe med Furubakken 27. Det er tinglyst plikt til å drifte og vedlikeholde denne". Selges eiendommen med utleiemulighet, leilighet, e.l.? Svar: "Separat hybelleilighet i sokkeletasjen". Er enheten godkjent for varig opphold? Svar: "Hybelleiligheten var del av den opprinnelige godkjente bygningen". Kjenner du til om det foreligger skaderapporter / tilstandsvurderinger / boligsalgsrapporter utarbeidet de siste 5 år? Svar: "Tilstandsrapport 21.05 2019". Kjenner du til om det er foretatt radonmåling på eiendommen? Svar: "Det ble gjort for ca 10 år siden, resultatet var negativt. Ingen tiltak satt i gang".
Avtalebetingelser

Salgsoppgaven er basert på de opplysningene selger har gitt til takstmann og megler, samt opplysninger innhentet fra kommunen, Statens kartverk og andre tilgjengelige kilder. Eiendommen selges i den stand og stilling som den er i ved besiktigelsen jfr. Lov om avhending av fast eigedom (avhendingslova) § 3-9. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre av bestemmelsene i lovens kapittel 3 enn de som er ufravikelige ved forbrukerkjøp iht. lovens § 1-2(2). Selgers ansvar etter avhendingslova blir med dette redusert for eventuelt mindre vesentlige skjulte feil og mangler. Ved salg til profesjonelle kjøpere gjelder ikke Avhendingslovens kapittel 3 med unntak av § 3-7 og 3-8.

Har kjøperen før avtalen ble inngått undersøkt eiendommen eller uten rimelig grunn latt være å følge en oppfordring fra selger/ megler om å undersøke eiendommen, kan kjøperen etter avhendingsloven ikke gjøre gjeldende som mangel, noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dette betyr at kjøper ikke kan reklamere på forhold som han kunne ha oppdaget dersom kjøper hadde besiktiget eiendommen før bindende avtale ble inngått. En forutsetning for salget er at skjøtet for eiendommen tinglyses på kjøper. Kjøper aksepterer at meglerforetaket kan offentliggjøre kjøpesum i egen markedsføring. Interessenter og kjøper må godta at selger og megler bruker elektronisk kommunikasjon i salgsprosessen.

Vedlegg
- Nabolagsprofil - Plantegninger - Tilstandsrapport datert 21.05.2019 - Egenerklæringsskjema datert 26.05.2019 - Energiattest - Midlertidig brukstillatelse (/ ferdigattest) datert 25.01.2000 SJEKKES UT - Originale tegninger - Reguleringskart - Grunnkart - Kommunale avgifter - Bestemmelse om parkering - Bestemmelse om veg - Ledningskart - Vegstatuskart
Finansiering
Vi setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver. Kontakt din megler om dette.
Verdivurdering
Vi tilbyr verdivurdering av boligen din dersom du planlegger å selge. Verdivurdering er en beregning av eiendommens reelle markedsverdi, basert på solid erfaring og kunnskap om eiendomsmarkedet der du bor.
Oppdragsansvarlig

Megler: Truls Eirik Holm Fagansvarlig / Eiendomsmegler MNEF

Fasiliteter
  • Balkong / Terasse
  • Garasje / P-plass
  • Barnevennlig
Adgang til utleie
Utleiedel i boligen er godkjent av kommunen for utleie/beboelse.
Kommunalinfo
  • Kommunale avgifter: kr 8 499

Vedlegg

Det tas forbehold om avvik på denne nettsiden. Se salgsoppgaven for komplett informasjon.

Interessenter forutsettes å sette seg nøye inn i alle opplysninger som fremgår av salgsoppgaven med vedlegg før eventuelt bud inngis på eiendommen.


Trenger du boliglån?

I BN Bank får du boliglån med gode betingelser.

En verdivurdering gjør deg

Klar for boligdrømmen

Boligen du drømmer om kan bli lagt ut for salg i dag. En verdivurdering av din bolig er første steg mot å kjøpe den.

Fyll ut skjemaet, så blir du kontaktet av den megleren som kjenner ditt område best, for en gratis og uforpliktende verdivurdering.

 

 

 

 

Vi deler ikke dine personopplysninger med uvedkommende. Se vår personvernerklæring for mer informasjon om vår behandling av dine personopplysninger.