Salgsoppgave

Nærområdet

Eneboligen har en fin beliggenhet i populære Fagerliåsen, rett ved Sylling sentrum. Området består av etablert eneboligbebyggelse. Denne eiendommen har en meget god beliggenhet på feltet, da den ligger usjenert og har fin utsikt nedover Lierdalen og mot Drammen. Nærmeste barnehage ligger kun noen få meter fra boligen (Dambråtan). Det er gangavstand til Sylling barne- og ungdomsskole. På naboeiendommen til skolen finner man Syllinghallen og idrettsplassen. Matbutikk i sentrum. Ved Holsfjorden har man badestrand, og kan innby til bading på varme sommerdager. Sylling IF er et aktivt idrettslag innenfor turn, håndball, fotball, volleyball, friidrett, kajakk. For mer info, se www.sylling-if.no. Idrettslaget har egen hall og idrettsplass. For de musikkglade kan Sylling skryte av å ha et eget musikkorps. Naturen og dens muligheter er helt suverene. På begge sider har man et rikholdig og fantastisk turterreng hele året. Om vinteren har man fantastiske skimuligheter fra bl.a Kanada. Om sommeren har man flotte turstier i variert natur, både på østsiden og vestsiden av Sylling. En tur opp Asdøljuvet eller opp til Hørtekollen anbefales på det sterkeste! I sommerhalvåret er det flotte sykkelstier innover marka. I Sylling finner man en av østlandets beste golfbaner, Holtsmark golfbane (www.holtsmarkgolf.no). Sylling har også et eget ridesenter på Valstad gård (www.valstadgard.no). Mer info om hva som skjer i Sylling og Lier generelt se www.lier.kommune eller www.sylling.no. Bussholdeplass innen kort gangavstand med avganger mot Lierbyen og Drammen. I Lierbyen korresponderer bussen fra Sylling med bussen som skal til Oslo. Så det er lagt til rette for pendlervirksomhet innover til Oslo. Togstasjon i Asker, Lier og Drammen. Det er kun ca 25 minutters kjøring fra Drammen og Asker. 50 minutters kjøring fra Oslo.

Trenger du boliglån?

I BN Bank får du boliglån med gode betingelser.

En verdivurdering gjør deg

Klar for boligdrømmen

Boligen du drømmer om kan bli lagt ut for salg i dag. En verdivurdering av din bolig er første steg mot å kjøpe den.

Fyll ut skjemaet, så blir du kontaktet av den megleren som kjenner ditt område best, for en gratis og uforpliktende verdivurdering.

 

 

 

 

Vi deler ikke dine personopplysninger med uvedkommende. Se vår personvernerklæring for mer informasjon om vår behandling av dine personopplysninger.