Salgsoppgave

Nærområdet

Denne flotte tomannsboligen ligger på det meget populære boligfeltet Torp Høymyr i Asker! Boligen har meget god beliggenhet med nydelig utsikt over fjorden og nærmiljøet. Her er det meget rolig og barnevennlig med sol fra tidlig til sent. Det er fantastiske tur- og rekreasjonsmuligheter både sommer som vinter. Lysløyper og skiløyper rett utenfor døren. Barnehage på feltet og kort vei til Arnestad barneskole og Vollen ungdomskole. Nærhet til populære Sjøstrand bad, Heggedal sentrum som er en av askers store satsningsområder, og Vollen sentrum med både kafeer, butikker og et yrende båtliv. Det tar ca.15 min med bil til Asker sentrum og 6 minutter til Heggedal sentrum med togforbindelse. I tillegg går det mate-buss fra feltet ned til Vollen der det går ekspressbåt til Aker brygge . Her vil store og små trives godt!

Trenger du boliglån?

I BN Bank får du boliglån med gode betingelser.

En verdivurdering gjør deg

Klar for boligdrømmen

Boligen du drømmer om kan bli lagt ut for salg i dag. En verdivurdering av din bolig er første steg mot å kjøpe den.

Fyll ut skjemaet, så blir du kontaktet av den megleren som kjenner ditt område best, for en gratis og uforpliktende verdivurdering.

 

 

 

 

Vi deler ikke dine personopplysninger med uvedkommende. Se vår personvernerklæring for mer informasjon om vår behandling av dine personopplysninger.