Salgsoppgave

Nærområdet

Eiendommen ligger på det populære boligfeltet Siggerudhagan i Eidsvoll. Boligen ligger i et etablert boligområde med stor vekst. Det er gangavstand til bussholdeplass, dagligvareforretning, Coop Hammerås og Ås barneskole på Hammerstad, barnehager er i umiddelbar nærhet. Kort vei til skog og mark med fine turmuligheter sommer og vinter. Det er ca. 5 km til Eidsvoll sentrum med forretninger, bank, posthus, kommuneadministrasjon, og nødvendige servicefunksjoner, ca 6 km til Råholt med et rikholdig utvalg av forretninger. Her finner du også ungdomsskole og videregående skole, idretts- og svømmehall. Ca 20 min. med bil til Oslo Lufthavn Gardermoen. Boligen ligger i gangavstand til naturskjønne omgivelser, med kort vei til blant annet Bygdetunet. Er du glad i jakt og fiske? Det er fantastiske, gode tur og friluftsmuligheter i nærområdet. Eidsvoll har milevis med spennende skogsveier, skiløyper og sykkelstier med fine turmuligheter i nærheten i Åsleia og Mistberget. Er du glad i fotturer, anbefales en tur til Skreikampen i Nord-Feiring. Hurdal skisenter med flotte nedfarter ligger kun en liten kjøretur unna. Råholt bad har et godt og variert tilbud med flott basseng, stupetårn, innendørs -og utendørs boblebad, barnebasseng og varmtvannsbasseng. Det er kort vei til Turns idrettsanlegg som har fotballbane om sommeren og skøytebane om vinteren. For båtfolket er det kort vei til Mjøsa, Vorma og idylliske Hurdalsjøen med gjestehavner og båtforeninger. Områdene har fine og barnevennlige sandstrender. Båtplass kan leies ved Eidsvoll stasjon, der Dampskipet Skibladner har sin brygge, og ved Andelva, der nye E6 krysser over Hurdalsjøen. Du kan også følge Henrik Wergelands fotspor og legge turen innom Eidsvollsbygningens historiske miljø. Eidsvollsbygningen er en opplevelse for alle og byr på et idyllisk parkområde, samt Wergelands hus. Rett i nærheten finner du både galleri Festiviteten og Stallgården. I tillegg kan du besøke Mjøssamlingene ved Minnesund, Gullverket.

Trenger du boliglån?

I BN Bank får du boliglån med gode betingelser.

En verdivurdering gjør deg

Klar for boligdrømmen

Boligen du drømmer om kan bli lagt ut for salg i dag. En verdivurdering av din bolig er første steg mot å kjøpe den.

Fyll ut skjemaet, så blir du kontaktet av den megleren som kjenner ditt område best, for en gratis og uforpliktende verdivurdering.

 

 

 

 

Vi deler ikke dine personopplysninger med uvedkommende. Se vår personvernerklæring for mer informasjon om vår behandling av dine personopplysninger.