Registerbetegnelse
Gårdsnummer: 230
Bruksnummer: 421
Seksjonsnummer: 150
Festenummer: 0
Kommunenummer: 0301 - OSLO
Felleskostnader / Felleskostnader inkluderer
Kr 3205 pr. mnd.
Felleskostnader inkluderer Brensel 450,- Renovasjon 178,- Felleskost bolig 1.946,- Vedlikeholdsfond 263,- Akonto strøm bolig 189,- Kabel-tv 179,-
Forretningsfører
OBOS BBL
Det forutsettes at interessenter/kjøpere setter seg nøye inn i forretningsførers informasjon om sameiet/borettslaget før bud inngis. Vedtekter og husordensregler kan f.eks. inneholde bestemmelser om vedlikehold av fellesareal, dugnader og dyrehold. Opplysninger om boligselskapets budsjett og regnskap er tilgjengelig hos megler, på oppdragets hjemmeside og/eller vedlagt salgsoppgaven hvis de finnes.
Areal
BRA/P-rom: 59 m2/56 m2

Arealene er oppgitt av takstmannen på grunnlag av takstbransjens rettledning for arealmåling, senest revidert 2015. Av rettledningen fremgår det at også areal (unntatt boder) som ligger utenom selve bruksenheten skal inngå i BRA, og noen ganger også i P-Rom. Dette kan være beboelsesrom som ligger i kjeller, loftsrom, innglassede terrasser og garasjeplasser som f.eks. i følge seksjonering tilhører boenheten. Dette avviker fra veilederen til NS3940 fra 2012 og kan bety at areal inngår i oppgitt areal selv om eierrettigheten ikke er dokumentert. Hva som defineres som primærrom (P-ROM) eller sekundærrom (S-ROM) tar utgangspunkt i hvordan rommet er i bruk når eiendommen selges, selv om enkelte rom ikke er byggemeldt og godkjent til dagens bruk.
Antall soverom
1.
Se for øvrig informasjon under punktet «Areal», og eventuell kommentar under «Innhold» feltet.
Eierform
Eierseksjon
Boligtype
Leilighet
Etasje
2 av 7
Parkering
Mulighet for leie av parkeringsplass i nærområdet. Gateparkering/beboerparkering etter gjeldende regler. Sameiene på Grønlands Torg har i samarbeid med Grønland Torg Parkering og driftsselskapet EuroPark fått i stand et parkeringstilbud til kr 1 400 pr. måned som gjelder alle som er beboere i området.
Eiendom
Tomteareal er 10 297,4 m2 eiet tomt.
Byggeår
1990
Innhold
Leiligheten ligger i byggets 2. etasje og inneholder: Entrè/gang, soverom, åpen stue/kjøkken og bad. Det er direkte utgang fra stuen til innglasset balkong på ca. 3m². Bod på loft på 3,5 m², nettingbod med skråtak.
Standard
Stue Leiligheten har en lys og tiltalende stue med god plass for sofaløsning med tilhørende møblement samt direkte utgang til innglasset balkong. Stuen har parkett på gulv, gode vindusflater fra balkongen som gir rikelig med lys. Stuen har også plass for spisebord. Balkong | Gode lysforhold Fra stuen er det direkte adkomst til en herlig innglasset balkong på ca. 3 kvm. Her er det plass til cafésett og en fin plass å nyte fine sommerdager. Kjøkken | Lyst og moderne Kjøkkeninnredning av nyere dato med glatte folierte fronter. Benkeplate av heltre og rustfritt nedfelt beslag. Ventilator i stål med kanal til ventil. Lyslister over kjøkkenbenk. Integrerte hvitevarer som platetopp, stekeovn og oppvaskmaskin. Kjøl -/ fryseskap. Bad | Opplegg til vaskemaskin og tørketrommel. Nylig modernisert bad med fliser på vegger og gulv med vannbåren gulvvarme. Opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Heldekkende servant over skuffeseksjon. Veggmontert klosett. Dusjhjørne med svingdører. Entré/ Gang | Romslig Romslig entré med fliser på gulv. God plass til sko og yttertøy. Nytt callingsystem. Overflater | Nyere en-stavs parkett Gulv: Parkett, samt fliser i entré og på bad. Tak: Malte flater. Vegger: Malte flater og flis på baderom.
Hvitevarene og brunevarer medfølger ikke i salget med mindre det tydelig fremgår av salgsoppgaven. Dette avviker fra bransjens tilbehørsliste.
Adkomst
Det vil bli godt skiltet med BN Bolig visningsskilt til fellesvisningene.
Byggemåte
Boligblokk over 6 etasjer fra 1990, hvor denne leiligheten ligger i 2. etasje med trappefri adkomst fra en side. Bygget etter den tids byggekrav og byggeskikker. Grunnmur, etasjeskillere og yttervegger i betong. Fasader er pusset og malt. Trapper i betong, banebelegg og malte flater i felles oppgang. Heis til alle etasjer. Innglasset balkong. Ihht. Takstmann.
Nyttig informasjon ved kjøp av brukt bolig
Når du kjøper brukt bolig er det viktig å ha riktige forventninger og du må ikke tro den er som en «ny» bolig. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Åpenbare og synlige feil og mangler behøver ikke være beskrevet i salgsoppgaven eller i vedleggene. Vi anbefaler at eiendommen besiktiges og oppfordrer interessentene til å sette seg grundig inn i opplysningene som gis i salgsdokumentene, slik at negative overraskelser unngås. Forhold som kunne vært oppdaget på visning, er normalt ikke en mangel. Du må ha som utgangspunkt at bruksslitasje, aldersforringelse, værpåkjenninger med videre forverrer tilstanden gradvis. Husk at alle bygningsdeler og tekniske installasjoner har begrenset levetid. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig avvik relativt strengt, det vil si at noen negative overraskelser må forventes og aksepteres. Det kan foreligge en mangel dersom selger har holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger, og dette har innvirket på avtalen. Dersom du oppdager forhold du mener er vesentlige og som kan være en mangel, stiller avhendingsloven krav om at du reklamerer snarlig og «innen rimelig tid» overfor boligselgerforsikringsselskapet/selger. Vi anbefaler at du reklamerer umiddelbart og senest innen 2 måneder etter at du oppdaget eller burde oppdaget mangelen. Ta kontakt med megler, eventuelt Protector Forsikring/HELP forsikring der det er tegnet boligselger-/boligkjøperforsikring, straks du oppdager forhold du mener kan være en mangel.
Brukstillatelse
Det er utstedt ferdigattest den 04.05.1994 vedr. nybygg - boligblokk. Det er foreligger byggegodkjente tegninger som samsvarer med dagens bruk av leiligheten.
Oppvarming
Oppvarming med radiatorer fra fjernvarmesystem. Vannbåren varme i badegulv.
Regulering
Eiendommen ligger i et området regulert til bolig. Kopi av diverse kart og reguleringsbestemmelser er enten vedlagt eller kan fås ved henvendelse til megler. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse.
Vei, vann og avløp
Offentlig tilknyttet
Skattemessig formuesverdi
Kr 909 765 for 2016
Sekundær formuesverdi: kr 2 911 248
Andel felles formue
Kr 22 608 pr 30.12.2017
Ligningsposter pr 31.12.2017
Visning
Eiendommen har visning som annonsert på Internett, blant annet bnbolig.no og finn.no, eller ved at interesserte kjøpere gjør en nærmere avtale med megler
Meglers rett til å stanse gjennomføring av en handel
I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering (Hvitvaskingsloven) er megler pliktig å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper (budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføres kan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder ikke foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere "mistenkelige transaksjoner" til Økokrim. Med "mistenkelig transaksjon" menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldende mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven
Budgivning
Eiendomsmeglere kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn kl 12:00 første virkedag etter siste annonserte visning hvor selger er forbruker, jfr. informasjon om budgivning. Alle bud og budforhøyelser med eventuelle forbehold, opplysning om finansiering og overtakelse skal sendes skriftlig til megler. Megler kan ikke formidle muntlige bud verken til selger, budgivere eller andre som er interessert i eiendommen. Skal du legge inn bud må du samtidig legitimere deg med kopi av legitimasjon og underskrift. Megler skal sende skriftlig varsel om bud og budforhøyelser til budgiver, selger og interessenter. Når et bud aksepteres skal det sendes skriftlig beskjed om det til både budgiver og selger. For å legge inn bud kan du benytte budskjema, elektronisk budgivning, skannet budskjema sendt på mail, eller annen godkjent skriftlig kommunikasjonsform. Ta en prat med megler om hvordan du legger inn bud. Megler tar ikke noe ansvar for forsinkelser på el- eller telenettet. Det forekommer at fristene for å akseptere bud blir kortere etter hvert som det kommer inn nye bud. Det er budgiver som setter fristen for når et bud må være akseptert og denne fristen er absolutt. Det betyr at dersom selger velger å akseptere budet, må kjøper få beskjed om at budet er akseptert innen utløpet av akseptfristen. Dersom du utsetter å legge inn bud til tett opp mot en annen budgivers akseptfrist er det en reell fare for at eiendommen kan bli solgt før ditt bud kommer frem til megler eller at bud allerede er akseptert. Husk å ringe megler etter at du har sendt et bud eller budforhøyelse, for å forsikre deg om at budet er mottatt av megler og kan formidles til selger og andre interesserte.
Overtakelse
Etter nærmere avtale med selger
Heftelser

Erklæring/avtale
Erkl. ang. nettstasjon nr.592 med div. best.Kan ikke avlyses uten samtykke fra Oslo Lysverker. GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE
Tinglyst dato 16.07.1990

Erklæring/avtale
Oslo Kommune eller den som Ok utpeker har rett å drive barnehage utendørs begrenset til 502 m2 . Div best. GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE
Tinglyst dato 26.07.1990

Seksjonering
Opprettet seksjoner: SNR: 150 Formål: Bolig Sameiebrøk: 59/41135
Tinglyst dato 26.07.1990

Registerenheten kan ikke disponeres over uten samtykke fra rettighetshaver
Registerenheten kan ikke disponeres over uten samtykke fra rettighetshaver
Tinglyst dato 31.07.2018

Andre rettigheter og forpliktelser
Dersom eiendommen er skilt ut fra en annen (såkalt hovedbøl) er det mulig at det er tinglyst rettigheter eller forpliktelser knyttet til eiendommen i form av erklæringer og/eller avtaler (såkalte servitutter) som ikke fremgår av grunnboken for denne eiendommen.
Boligsalgsrapport / Takst / Våtromstest
Taksten er avholdt den 01.10.2018 av takstmann Bjørn Tallhaug.
Takstmanns konklusjon: Selveier leilighet i populært bo-område på Grønland i Oslo. Boligen fremstår som pen og modernisert. Tradisjonell boligblokk fra 1990. Bygget etter den tids byggeskikker og krav. Nyere en-stavs parkett og flis. Kjøkkeninnredning samt bad fra senere tid. Åpen løsning mot stue. Egen innglasset balkong. Leiligheten fremstår som lys, moderne og tidsmessig. Funksjonell arealutnyttelse og innredning. Bod på loft.
Boligselgerforsikring
Selger har ikke tegnet eierskifteforsikring, men fylt ut egenerklæringsskjema som kjøper må sørge for å sette seg inn i før budgivning.
Boligkjøperforsikring
BN Bolig formidler Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Meglerforetaket mottar godtgjørelse for formidling av boligkjøperforsikring.
Avtalebetingelser

Salgsoppgaven er basert på de opplysningene selger har gitt til takstmann og megler, samt opplysninger innhentet fra kommunen, Statens kartverk og andre tilgjengelige kilder. Eiendommen selges i den stand og stilling som den er i ved besiktigelsen jfr. Lov om avhending av fast eigedom (avhendingslova) § 3-9. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre av bestemmelsene i lovens kapittel 3 enn de som er ufravikelige ved forbrukerkjøp iht. lovens § 1-2(2). Selgers ansvar etter avhendingslova blir med dette redusert for eventuelt mindre vesentlige skjulte feil og mangler. Ved salg til profesjonelle kjøpere gjelder ikke Avhendingslovens kapittel 3 med unntak av § 3-7 og 3-8.

Har kjøperen før avtalen ble inngått undersøkt eiendommen eller uten rimelig grunn latt være å følge en oppfordring fra selger/ megler om å undersøke eiendommen, kan kjøperen etter avhendingsloven ikke gjøre gjeldende som mangel, noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dette betyr at kjøper ikke kan reklamere på forhold som han kunne ha oppdaget dersom kjøper hadde besiktiget eiendommen før bindende avtale ble inngått. En forutsetning for salget er at skjøtet for eiendommen tinglyses på kjøper. Kjøper aksepterer at BN Bolig kan offentliggjøre kjøpesum i egen markedsføring. Interessenter og kjøper må godta at selger og megler bruker elektronisk kommunikasjon i salgsprosessen.

Finansiering
BN Bolig setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i BN Bank. Kontakt din megler om dette.
Verdivurdering
Vi tilbyr verdivurdering av boligen din dersom du planlegger å selge. Verdivurdering er en beregning av eiendommens reelle markedsverdi, basert på solid erfaring og kunnskap om eiendomsmarkedet der du bor.
Oppdragsansvarlig

Megler: Fredrik Lundstrøm Eiendomsmeglerfullmektig MNEF

Ansvarlig Megler: Duy Vidar Tang Eiendomsmegler MNEF

Fasiliteter
  • Balkong / Terasse
  • Garasje / P-plass
  • Heis
  • Vaktmester - / Vektertjeneste
  • Bredbåndstilknything
  • Kabel - TV
  • Moderne
  • Offentlig vann / kloakk
  • Parkett
  • Sentralt
Adgang til utleie
Det er kun en bruksenhet i boligen.
Radon
Denne boligen har ingen utleie og er derfor ikke radonmålt

Trenger du boliglån?

I BN Bank får du boliglån med gode betingelser.

En verdivurdering gjør deg

Klar for boligdrømmen

Boligen du drømmer om kan bli lagt ut for salg i dag. En verdivurdering av din bolig er første steg mot å kjøpe den.

Fyll ut skjemaet, så blir du kontaktet av den megleren som kjenner ditt område best, for en gratis og uforpliktende verdivurdering.

 

 

 

Vi deler ikke dine personopplysninger med uvedkommende. Se vår personvernerklæring for mer informasjon.