Registerbetegnelse
Gårdsnummer: 230
Bruksnummer: 441
Seksjonsnummer: 0
Festenummer: 0
Kommunenummer: 0301 - OSLO
Borettslag-navn: BORETTSLAGET TEATERKVARTALET BYGG 9Borettslag-orgnummer: 988357308
Felleskostnader / Felleskostnader inkluderer
Kr 10389 pr. mnd.
Felleskostnader inkluderer Avdrag på lån og renter. Kabel TV. Varmtvann og fyring. Vaktmestertjeneste, forettningsfører etc. Fellesutgifter: Avdrag IN-lån 5 322 Kabel-TV-avgift 158 Renter IN-lån 1 945 Fjernvarme 820 Felleskostnader 2 144 Det er mulighet for å løse inn hele eller deler av fellesgjelden. Om hele andel fellesgjeld nedbetales, vil felleskostnader utgjøre 3 122 kr.
Borettslagets fellesgjeld
kr 30 047 304 som utgjør Borettslagets totale fellesgjeld pr 15.07.2018
kr 984 394 som utgjør Andelens fellesgjeld pr 15.07.2018

Lånebetingelser: Annuitetslån, 2 terminer per år. Rentesats per 16.07.2018: 1.49% pa. Antall terminer til innfrielse: 27 Saldo per 16.07.2018: 30 047 305 Andel av saldo: 984 394 Første termin: 01.12.2010Første avdrag: 01.06.2012 ( siste termin 01.12.2031 ) Laget har avtale om IN samt IN lån 80 % av lånet er bundet og har fastrente frem til 01.09.202
Renter, avdrag og øvrige opplysninger om borettslagets økonomi
For utfyllende informasjon må meglerforetaket kontaktes.
IN-Ordning: Mulighet for individuell nedbetaling på hele eller deler av fellesgjeld (IN-lån): Ja
Sikringsordning
Borettslaget har en avtale med Gjensidige forsikring om garantert betaling av felleskostnader. Gjensidige garanterer for overførsel til borettslaget hver måned og overtar deretter alt ansvar og risiko for eventuell manglende innbetaling av felleskostnader. Avtale om sikring av felleskostnader varer til den blir sagt opp av en av partene. Oppsigelsestiden er 12 – tolv – måneder regnet fra oppsigelsesdato.
Forretningsfører
Oslo og omegn boligforvaltning AS
Det forutsettes at interessenter/kjøpere setter seg nøye inn i forretningsførers informasjon om sameiet/borettslaget før bud inngis. Vedtekter og husordensregler kan f.eks. inneholde bestemmelser om vedlikehold av fellesareal, dugnader og dyrehold. Opplysninger om boligselskapets budsjett og regnskap er tilgjengelig hos megler, på oppdragets hjemmeside og/eller vedlagt salgsoppgaven hvis de finnes.
Areal
BRA/P-rom: 54 m2/54 m2

Arealene er oppgitt av takstmannen på grunnlag av takstbransjens rettledning for arealmåling, senest revidert 2015. Av rettledningen fremgår det at også areal (unntatt boder) som ligger utenom selve bruksenheten skal inngå i BRA, og noen ganger også i P-Rom. Dette kan være beboelsesrom som ligger i kjeller, loftsrom, innglassede terrasser og garasjeplasser som f.eks. i følge seksjonering tilhører boenheten. Dette avviker fra veilederen til NS3940 fra 2012 og kan bety at areal inngår i oppgitt areal selv om eierrettigheten ikke er dokumentert. Hva som defineres som primærrom (P-ROM) eller sekundærrom (S-ROM) tar utgangspunkt i hvordan rommet er i bruk når eiendommen selges, selv om enkelte rom ikke er byggemeldt og godkjent til dagens bruk.
Antall soverom
2.
Se for øvrig informasjon under punktet «Areal», og eventuell kommentar under «Innhold» feltet.
Eierform
Andel
Boligtype
Leilighet
Etasje
2
Parkering
Beboere som ønsker plass henvises til det underjordiske anlegget under Teaterkvartalet som forvaltes av Oslo og Omegn Boligforvaltning tlf 22 12 23 50. Anlegget heter De nye Grønlandskvartalenes vel. Leilighetseiere har vedtektsfestet forkjøpsrett ved overdragelse av garasjeplasser som ikke selges sammen med leilighetene. Det er mange muligheter for leie av p-plass i området. Området er en del av ordningen "beboerparkering". Dvs. at man med beboerkort kan parkere gratis døgnet rundt - hele uken - også utover det som er maksimal parkeringstid, mot et gebyr på ca kr 3000,- i året. For mer info se www.bymiljoetaten.oslo.kommune.no/trafikk_og_samferdsel/parkering/beboerparkering/.
Eiendom
Tomteareal er 403 m2 eiet tomt.
Byggeår
2006
Innhold
Leiligheten ligger i gårdens 2. etasje med heisadkomst og inneholder: Entré, åpen kjøkken/stue, balkong, 2 soverom og bad. Leiligheten disponerer bod i kjeller.
Standard
Stue | Luftig Leiligheten har en lys stue med åpen løsning til kjøkken. Det er god plass til stor sofagruppe, tv-seksjon, bokhylle og øvrig ønsket møblement. De store vindusflatene fra ytterveggene slipper inn mye naturlig lys og gir et luftig preg til rommet. Fra stuen er det direkte utgang til solrik balkong. Balkong | Luftig Direkte fra kjøkken/stue er det utgang til en herlig sydvestvendt balkong på 5,5 m². Balkongen ligger også rolig til uten støy. Fliser på gulv. Kjøkken | Lyst og åpent Kjøkkeninnredning med slette hvite fronter og heltre benkeplate, belysning oppunder overskap, 1 1/2 oppvaskkum med ettgreps kran, integrert stekeovn og induksjon platetopp. Oppvaskmaskin, avtrekksvite tilkoblet ventilasjonskanal og side-by-side kjøl- og fryseskap. Felles varmt forbruksvann. Bad | Opplegg til vaskemaskin og tørketrommel Pent flislagt baderom som inneholder dusjplass med innfellbare dører i herdet glass, heldekkende servant med ettgreps blandebatteri, innredninger med slette hvite fronter, innfliset speil og belysning, veggmontert wc og opplegg for vaskemaskin. Soverommene | God lagringsplass Leiligheten har 2 gode soverom. Hovedsoverommet har plass til stor seng, samt at det medfølger garderobeskap med masse oppbevaringsmuligheter. Det andre soverommet egner seg godt som kontor, barnerom eller gjesteværelse. Entré | Romslig og innbydende Leiligheten har en romslig entré med brann-/lydklassifisert entredør. Her har du god plass til å sette fra deg sko eller henge fra deg yttertøy. Dørcalling med åpner. Overflater | Lyst og tidsriktig Vegger: Malte flater og fliser. Gulv: Parkett og fliser. Tak: Malte himlinger.
Hvitevarene og brunevarer medfølger ikke i salget med mindre det tydelig fremgår av salgsoppgaven. Dette avviker fra bransjens tilbehørsliste.
Adkomst
Det vil bli godt skiltet med BN Bolig visningsskilt til fellesvisningene.
Byggemåte
Fundamentert med betong til fyllmasser (antropogent materiale). Betong grunnmur. Støpte kjellergulv. Bærekonstruksjon og leilighetsskillere i betong. Etasjeskillere i armert betong. Utvendig kledning er pusset og malt sprøytebetong samt malt panel
Nyttig informasjon ved kjøp av brukt bolig
Når du kjøper brukt bolig er det viktig å ha riktige forventninger og du må ikke tro den er som en «ny» bolig. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Åpenbare og synlige feil og mangler behøver ikke være beskrevet i salgsoppgaven eller i vedleggene. Vi anbefaler at eiendommen besiktiges og oppfordrer interessentene til å sette seg grundig inn i opplysningene som gis i salgsdokumentene, slik at negative overraskelser unngås. Forhold som kunne vært oppdaget på visning, er normalt ikke en mangel. Du må ha som utgangspunkt at bruksslitasje, aldersforringelse, værpåkjenninger med videre forverrer tilstanden gradvis. Husk at alle bygningsdeler og tekniske installasjoner har begrenset levetid. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig avvik relativt strengt, det vil si at noen negative overraskelser må forventes og aksepteres. Det kan foreligge en mangel dersom selger har holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger, og dette har innvirket på avtalen. Dersom du oppdager forhold du mener er vesentlige og som kan være en mangel, stiller avhendingsloven krav om at du reklamerer snarlig og «innen rimelig tid» overfor boligselgerforsikringsselskapet/selger. Vi anbefaler at du reklamerer umiddelbart og senest innen 2 måneder etter at du oppdaget eller burde oppdaget mangelen. Ta kontakt med megler, eventuelt Protector Forsikring/HELP forsikring der det er tegnet boligselger-/boligkjøperforsikring, straks du oppdager forhold du mener kan være en mangel.
Brukstillatelse
Det foreligger midlertidig brukstillatelse fra 17. jul. 2006.
Oppvarming
Leiligheten er oppvarmet med fjernvarme fra radiatorer og varmekabler i bad/wc.
Regulering
Eiendommen ligger i et området regulert til bolig. Kopi av diverse kart og reguleringsbestemmelser er enten vedlagt eller kan fås ved henvendelse til megler. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse.
Vei, vann og avløp
Eiendommen er tilknyttet offentlig vei, vann og avløp via private stikkanlegg.
Skattemessig formuesverdi
Kr 967 373 for 2016
Sekundær formuesverdi: kr 3 095 593,6
Andel felles formue
Kr 58 468 pr 30.12.2017
Visning
Eiendommen har visning som annonsert på Internett, blant annet bnbolig.no og finn.no, eller ved at interesserte kjøpere gjør en nærmere avtale med megler
Meglers rett til å stanse gjennomføring av en handel
I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering (Hvitvaskingsloven) er megler pliktig å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper (budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføres kan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder ikke foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere "mistenkelige transaksjoner" til Økokrim. Med "mistenkelig transaksjon" menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldende mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven
Budgivning
Eiendomsmeglere kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn kl 12:00 første virkedag etter siste annonserte visning hvor selger er forbruker, jfr. informasjon om budgivning. Alle bud og budforhøyelser med eventuelle forbehold, opplysning om finansiering og overtakelse skal sendes skriftlig til megler. Megler kan ikke formidle muntlige bud verken til selger, budgivere eller andre som er interessert i eiendommen. Skal du legge inn bud må du samtidig legitimere deg med kopi av legitimasjon og underskrift. Megler skal sende skriftlig varsel om bud og budforhøyelser til budgiver, selger og interessenter. Når et bud aksepteres skal det sendes skriftlig beskjed om det til både budgiver og selger. For å legge inn bud kan du benytte budskjema, elektronisk budgivning, skannet budskjema sendt på mail, eller annen godkjent skriftlig kommunikasjonsform. Ta en prat med megler om hvordan du legger inn bud. Megler tar ikke noe ansvar for forsinkelser på el- eller telenettet. Det forekommer at fristene for å akseptere bud blir kortere etter hvert som det kommer inn nye bud. Det er budgiver som setter fristen for når et bud må være akseptert og denne fristen er absolutt. Det betyr at dersom selger velger å akseptere budet, må kjøper få beskjed om at budet er akseptert innen utløpet av akseptfristen. Dersom du utsetter å legge inn bud til tett opp mot en annen budgivers akseptfrist er det en reell fare for at eiendommen kan bli solgt før ditt bud kommer frem til megler eller at bud allerede er akseptert. Husk å ringe megler etter at du har sendt et bud eller budforhøyelse, for å forsikre deg om at budet er mottatt av megler og kan formidles til selger og andre interesserte.
Overtakelse
Etter nærmere avtale med selger
Forkjøpsrett / Godkjenning
Sameiet praktiserer ikke forkjøpsrett
Heftelser

Seksjonering
Opprettet seksjoner: SNR: 1 Formål: Samleseksjon bolig Tilleggsdel: Grunn Sameiebrøk: 2043/2211SNR: 2 Formål: Næring Sameiebrøk: 168/2211
Tinglyst dato 01.10.2006

Pantedokument
Uomsettelig
Tinglyst dato 25.11.2013

Pantedokument
Pantedokument
Tinglyst dato 25.07.2018

Andre rettigheter og forpliktelser
Dersom eiendommen er skilt ut fra en annen (såkalt hovedbøl) er det mulig at det er tinglyst rettigheter eller forpliktelser knyttet til eiendommen i form av erklæringer og/eller avtaler (såkalte servitutter) som ikke fremgår av grunnboken for denne eiendommen.
Andre relevante opplysninger
Fra selgers egenerklæring: Lagt nye fliser på baderomsgulv
Boligsalgsrapport / Takst / Våtromstest
Taksten er avholdt den 22.07.2018 av takstmann Lars-Erik Johnsrud.
Takstmanns konklusjon: Boligblokk er oppført i 2006 og bygget i henhold til byggeforskrifter gjeldende i den perioden blokken ble oppført. Leiligheten er vurdert i den stand den var på besiktigelsesdagen. Leiligheten fremstår som lys og moderne med normal bruksslitasje. Tilstandsanalysen er basert på nivå 1, visuell kontroll uten inngrep i konstruksjonen. Selv om det foreligger en tilstandsrapport, er det likevel påkrevet å undersøke eiendommen grundig før kjøp, ref. "lov om avhending av fast eiendom §3-10". Utvendig bygningsmasse er ikke vurdert (kun beskrevet) da dette ikke var mandat for oppdraget. For ytterligere informasjon henvises til rapporten.
Boligkjøperforsikring
BN Bolig formidler Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Meglerforetaket mottar godtgjørelse for formidling av boligkjøperforsikring.
Avtalebetingelser

Salgsoppgaven er basert på de opplysningene selger har gitt til takstmann og megler, samt opplysninger innhentet fra kommunen, Statens kartverk og andre tilgjengelige kilder. Eiendommen selges i den stand og stilling som den er i ved besiktigelsen jfr. Lov om avhending av fast eigedom (avhendingslova) § 3-9. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre av bestemmelsene i lovens kapittel 3 enn de som er ufravikelige ved forbrukerkjøp iht. lovens § 1-2(2). Selgers ansvar etter avhendingslova blir med dette redusert for eventuelt mindre vesentlige skjulte feil og mangler. Ved salg til profesjonelle kjøpere gjelder ikke Avhendingslovens kapittel 3 med unntak av § 3-7 og 3-8.

Har kjøperen før avtalen ble inngått undersøkt eiendommen eller uten rimelig grunn latt være å følge en oppfordring fra selger/ megler om å undersøke eiendommen, kan kjøperen etter avhendingsloven ikke gjøre gjeldende som mangel, noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dette betyr at kjøper ikke kan reklamere på forhold som han kunne ha oppdaget dersom kjøper hadde besiktiget eiendommen før bindende avtale ble inngått. En forutsetning for salget er at skjøtet for eiendommen tinglyses på kjøper. Kjøper aksepterer at BN Bolig kan offentliggjøre kjøpesum i egen markedsføring. Interessenter og kjøper må godta at selger og megler bruker elektronisk kommunikasjon i salgsprosessen.

Finansiering
BN Bolig setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i BN Bank. Kontakt din megler om dette.
Verdivurdering
Vi tilbyr verdivurdering av boligen din dersom du planlegger å selge. Verdivurdering er en beregning av eiendommens reelle markedsverdi, basert på solid erfaring og kunnskap om eiendomsmarkedet der du bor.
Oppdragsansvarlig

Megler: Kim Phuong Thi Tran Eiendomsmeglerfullmektig MNEF

Megler: David Gama Chibssa Eiendomsmeglerfullmektig MNEF

Ansvarlig Megler: Irfan Raja Fagansvarlig/Eiendomsmegler MNEF

Fasiliteter
 • Balkong / Terasse
 • Garasje / P-plass
 • Heis
 • Ingen gjenboere
 • Vaktmester - / Vektertjeneste
 • Bredbåndstilknything
 • Kabel - TV
 • Moderne
 • Offentlig vann / kloakk
 • Parkett
 • Sentralt
Adgang til utleie
Det gjøres oppmerksom på at det er begrenset adgang til å leie ut leiligheter i borettslag jfr. lov om borettslag §§ 5-5 og 5-6.
Radon
Denne boligen har ingen utleie og er derfor ikke radonmålt

Trenger du boliglån?

I BN Bank får du boliglån med gode betingelser.

En verdivurdering gjør deg

Klar for boligdrømmen

Boligen du drømmer om kan bli lagt ut for salg i dag. En verdivurdering av din bolig er første steg mot å kjøpe den.

Fyll ut skjemaet, så blir du kontaktet av den megleren som kjenner ditt område best, for en gratis og uforpliktende verdivurdering.

 

 

 

Vi deler ikke dine personopplysninger med uvedkommende. Se vår personvernerklæring for mer informasjon.