Majorstuen

Hammerstads gate 26
0363 OSLO

Visninger

  • 26. mai kl. 11:00 - 12:00

  • 27. mai kl. 15:00 - 16:00

Flott og gjennomgående 2-roms - Nyere kjøkken og bad - Rolig gate - 2 boder - Ingen. dok. avg.

Gjennomgående og lys 2-roms med pen standard på populære Majorstuen. Sentral, rolig og populær beliggenhet kun to kvartaler fra Bogstadveien. Super beliggenhet for deg som ønsker å bo svært sentralt, men likevel rolig. Ca 3oo meter fra leiligheten ligger Majorstuen Stasjon som er et knutepunkt i Oslos kollektivtilbud. Videre har leiligheten god planløsning med separat kjøkken/stue og flislagt entré. Flott klassisk tregulv i kombinasjon med moderne innredning og god takhøyde gir leiligheten en flott atmosfære. Stor bakgård med mye grøntareal og felles møtepunkt. Med boligen følger bruksrett til 1 bod i kjeller med areal ca. 9,5 m2 og 1 loftsbod med gulvareal ca. 5,5 m2 og skråtak. Adgang til fellesvaskeri med maskiner og felles tørkerom i kjeller. Last ned fullstendig prospekt for utfyllende informasjon.

Totalpris

4 333 641,-

Prisantydning kr 4 190 000,-

Vis utregning totalpris

Flott og gjennomgående 2-roms - Nyere kjøkken og bad - Rolig gate - 2 boder - Ingen. dok. avg.

Gjennomgående og lys 2-roms med pen standard på populære Majorstuen. Sentral, rolig og populær beliggenhet kun to kvartaler fra Bogstadveien. Super beliggenhet for deg som ønsker å bo svært sentralt, men likevel rolig. Ca 3oo meter fra leiligheten ligger Majorstuen Stasjon som er et knutepunkt i Oslos kollektivtilbud. Videre har leiligheten god planløsning med separat kjøkken/stue og flislagt entré. Flott klassisk tregulv i kombinasjon med moderne innredning og god takhøyde gir leiligheten en flott atmosfære. Stor bakgård med mye grøntareal og felles møtepunkt. Med boligen følger bruksrett til 1 bod i kjeller med areal ca. 9,5 m2 og 1 loftsbod med gulvareal ca. 5,5 m2 og skråtak. Adgang til fellesvaskeri med maskiner og felles tørkerom i kjeller. Last ned fullstendig prospekt for utfyllende informasjon.Lars Knudsen Pedersen

Eiendomsmegler MNEF
lkp@bnbolig.no
+4793647773
Bilde av Lars Knudsen Pedersen

Lars Knudsen Pedersen

Eiendomsmegler MNEF
lkp@bnbolig.no
+4793647773
Bilde av Lars Knudsen Pedersen

Trenger du boliglån?

I BN Bank får du boliglån med gode betingelser.

En verdivurdering gjør deg

Klar for boligdrømmen

Boligen du drømmer om kan bli lagt ut for salg i dag. En verdivurdering av din bolig er første steg mot å kjøpe den.

Fyll ut skjemaet, så blir du kontaktet av den megleren som kjenner ditt område best, for en gratis og uforpliktende verdivurdering.

 

 

 

Vi deler ikke dine personopplysninger med uvedkommende. Se vår personvernerklæring for mer informasjon.