Ammerudveien 27 B
0958 OSLO

Visning

  • 27. oktober kl. 12:00 - 13:00

Totalpris

3 495 860,-

Prisantydning kr 3 100 000,-

Vis utregning totalpris
Bilde av Arsalan Syed

Arsalan Syed

Eiendomsmegler MNEF

as@bnbolig.no
466 32 727

Meget sentral 4- roms i et barnevennlig område på Ammerud | Balkong | Kjøkken fra 2016 | 3 soverom | Fyring inkl.

Bn Bolig v/ Arsalan Syed presenterer Ammerudveien 27 B. Dette er en meget sentral 4- roms leilighet i et barnevennlig område på Ammerud. Leiligheten har behov for modernisering. Kvaliteter verdt å fremheve: - Nordvendt balkong - 3 soverom - Kjøkken fra 2016 - Ingen forkjøpsrett - Bad pusset opp i 2004 i regi av borettslaget - Meget sentral beliggenhet med nærhet til "alt" - Fyring Akonto inkl. i felleskostnadene

Standard

Entré: Inngangsparti med plass til oppbevaring av yttertøy. Stue: Rommet har plass til flere sittegrupper og er utgang til egen nordvendt balkong med fine lys- og solforhold. Kjøkken: Adskilt kjøkken med innredning fra 2016. Kjøkkenet har laminat på gulv, folierte skapfronter og integrerte hvitevarer som koketopp, stekeovn, mikrobølgeovn. Her er det også opplegg for oppvaskmaskin. Bad: Rommet ble rehabilitert i regi av borettslaget i 2003/04. Badet er flislagt med gulvvarme og underliggende membran. Innreding består av servant, vegghent klosett og dusjhjørne. Soverom 1: Det største soverommet har god plass til dobbeltseng og er vendt mot balkongen. Rommet er tilknyttet en bod med god oppbevaringsplass. Soverom 2: Dette rommet har også plass til dobbeltseng og har integrert skap. Soverom 3: Det siste soverommet har plass til dobbeltseng og garderobeløsning.

Trenger du boliglån?

I BN Bank får du boliglån med gode betingelser.

En verdivurdering gjør deg

Klar for boligdrømmen

Boligen du drømmer om kan bli lagt ut for salg i dag. En verdivurdering av din bolig er første steg mot å kjøpe den.

Fyll ut skjemaet, så blir du kontaktet av den megleren som kjenner ditt område best, for en gratis og uforpliktende verdivurdering.

 

 

 

Vi deler ikke dine personopplysninger med uvedkommende. Se vår personvernerklæring for mer informasjon om vår behandling av dine personopplysninger.